Freedom Call julkaisi “High Above” -singlen tulevalta levyltään


Power metal -yhtye Freedom Call julkaisee uuden albumin “Silver Romance” 10.5.2024.

Yhtye on julkaissut uuden singlen ja videon “High Above” tulevalta levyltä.

Yhtyeen aikaisemi single ja lyriikkavideo “In Quest For Love” on kuunneltavissa alla.

Yhtye julkaisi aiemmin levyltä uuden singlen ja videon “Silver Romance”.

“Qualities such as clarity, freedom and lightness are attributed to silver as a precious metal,” kertoo yhtyeen laulaja/kitaristi Chris Bay, ja jatkaa: “Silver is also said to strengthen your self-confidence and imagination. These are all features that also suit Freedom Call and that we’ve incorporated into our new material, both musically and lyrically.”

Yhtyeessä ovat myös Lars Rettkowitz (kitara), Francesco Ferraro (basso) ja Ramy Ali (rummut).

1. Silver Romance
2. Symphony Of Avalon
3. Supernova
4. Infinity
5. Out Of Space
6. Distant Horizon
7. In Quest Of Love
8. Blue Giant
9. Meteorite
10. Big Bang Universe
11. New Haven
12. High Above
13. Metal Generation


Lähde: SPV/Steamhammer