Nordic Twilight julkaisi debyyttisinglensä ”Sail Away”

Kuva: Ville Hartikka

Tiedote 17.3.2023

Sinfonista power metalia soittava keskisuomalainen Nordic Twilight julkaisi debyyttisinglensä ”Sail Away” perjantaina 17.3.2023. Nordic Twilightin muodostavat laulaja Minna Tuusa ja multi-istrumentalisti Ville Koskinen (mm. Psychework, Silentium).

Yhteistyö sai alkunsa v. 2020 Tuusan tehdessä soolo-EP:tään ”Piece of My Heart” Koskisen toimiessa studiomuusikkona; kaksikko huomasi biisinteon sujuvan niin hyvin yhteen, että on tehnyt yhdessä musiikkia siitä lähtien. Projektissa rumpuja soittaa Konsta Vehkala. Singlen on miksannut Tuomas Kokko ja masteroinut Svante Forsbäck.

Nordic Twilightilla on tarkoitus julkaista kevään aikana toinenkin single ja musiikkivideo, jossa on mukana vierailijana Swansong-yhtyeestä tuttu Jemiina.

Tämän jälkeen Nordic Twilight vetäytyy studioon äänittämään ensimmäistä pitkäsoittoaan.

Kansikuva: Ira Kinnunen

Nordic Twilight somessa:
https://www.instagram.com/nordictwilight/
https://www.facebook.com/people/Nordic-Twilight/100088681974807/

Lähde: Nordic Twilight
Kuva: Ville Hartikka

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.