Lord Gravehill julkaisi uuden singlen “At World’s End”

MAINOS:Tiedote 22.9.2022

Yhden miehen doom metal -orkesteri Lord Gravehillin taustalla vaikuttava Marko Hautamäki kertoo uuden singlensä “At World’s End” olevan katharttinen maailmanlopun visio, joka sai alkunsa sekä vallitsevasta maailman tilanteesta, että toisaalta lähestyvästä läheisen ihmisen kuolemasta.

Spotify: https://open.spotify.com/album/2y9tMtOQFoqee2pPVD3QuU
Bandcamp: https://lordgravehill.bandcamp.com/track/at-worlds-end

“Emme elä erityisen mukavia aikoja. Niitä ei voi myöskään kuvata uskottavasti mukavan ja harmittoman musiikin kautta”, sanoo Hautamäki. “Biisissä kuuluvat aika selkeästi sellaiset 90-luvun jutut jotka olivat minulle tärkeitä vaikuttimia Majestyn alkuaikoina. Tästä biisistä tuli jonkin asteinen paluu juurille.”

Marko “Lord Gravehill” Hautamäki on parhaiten tunnettu legendaarisen goottirockyhtye Two Witchesin kitaristina ja säveltäjänä. Tällä biisillä mukana on myös vieraileva naissolisti Rioghan Darcy, joka on tällä hetkellä progemetallin puolella yksi kuumimpia nimiä. “Soitin sellot muutamaan biisiin Rioghanin levyllä joten tuntui luontevalta pyytää hänet mukaan tähän biisiin. Hänen äänensä sopii biisiin täydellisesti ja yhteistyölle on luvassa jatkoakin”, kertoo Marko Hautamäki.

1. At World’s End

Marko Hautamäki perusti vuonna 1994 yhden miehen doom metal -bändinsä Majestyn. Se oli tuolloin aktiivinen vuoteen 2001 saakka ja aktivoitui uudelleen alkuvuodesta 2022 nimellä Lord Gravehill. Kaikki vanhat Majesty -tuotokset tulevat saamaan digitaaliset julkaisunsa vuosien 2022 ja 2023 aikana, mukaan lukien aikanaan julkaisematta jäänyt debyyttialbumi “Earthbound”.

Huhtikuussa artistilta ilmestyi single “The Beast”.

https://www.facebook.com/LordGravehill/
https://lordgravehill.bandcamp.com/music
https://open.spotify.com/artist/4rvFb3tLfgnEVbVl14v1zI


Kuvat ja lähde: Lord Gravehill

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.