MAINOS:

Alunperin Kouvolasta tuleva asylum metallia soittava Agarwaen vastaili Metalliluolan kysymyspatteristoon. Tutustu yhtyeeseen alla.

Bändin nimi: Agarwaen
Yhtyeen genre: Asylum Metal
Ketä yhtyeeseen kuuluu: Anthony Hodju – Vokaalit
Dr. Wolfram – Bassot
Pete Bay – Lead kitarat
Jason Rayon – Kitarat
Szilard de la Costa
Mistä yhtyeenne on kotoisin: Kouvolasta alunperin, nykyään soittajat ympäri Suomea ja Slovakiasta
Yhtyeenne esikuvat: Cradle of Filth, King Diamond, Ghost, Kreator, Rammstein ja muut teatraaliset esiintyjät. Tim Burton ja Danny Elfman myös suuri esikuva.
Kertokaa yhtyeenne taustatarina: Anthony perusti aikoinaan kaverinsa kanssa tonttu black metallia soittavan “Shathanas” projektin 2006, mutta vaihtoi nimen nopeasti Agarwaen:iksi. Vuonna 2010 äänitettiin ensimmäinen EP “Vrykolakas” ja aika vikkelään sen jälkeen pistettiin myös pillit pussiin. Plakkarissa oli levyllinen biisejä valmiina, mutta siinä meni melkein 10v ennen kuin Anthony pisti hommat taas käyntiin.Anthony esitteli biisit Mika Lumijärvelle (Voidfallen), joka rupesikin äänittämään levyä samantien. Sanoituksia ei vielä ollut, biisit vähän kesken ja Anthony ei ollut koskenutkaan kitaraa viimeiseen 7 vuoteen, joten hän keskittyi biisien viimeistelyy samaan aikaan kun Mikan hommaamat soittajat äänittivät levyä. Vokaaleissa oli muunmuasssa Edward Torchia (Torchia).

Levy saikin ulkomailla varsin hyvän vastaanoton, joten siitä motivoituneena Anthony keräsi soittajia ympärille keitten kanssa lähtä keikkailemaan ja äänittämään toista levyä.

Toinen levy Channel: Lunacya lähdettiin äänittämään ilman laulajaa 2021, Anthony oli vielä kitaroissa silloin. Oli meillä toki laulaja kokelaita, mutta he joko juoksivat karkuun nähdessään sanoitukset tai eivät muuten vastanneet tarvittavaa tasoa. Kolme päivää ennen laulu äänityksiä viimeinenkin olienkorsikin heitettiin pihalle ja piti keksiä jotain viikonlopun aikana. Studio oli maksettu, joten Anthony päätti mennä kokeilemaan miltä mikki maistuu…..ja kaikkien yllätykseksi, sehän maistui varsin hyvältä!

Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on: Viimeistellä kolmas levy, julkaista se levy-yhtiön kautta, voittaa Emma palkinto, saada taustalle agentuuri ja ei muuta kuin ulkomaille heittämään rundia. Nyt aluksi ainakin.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on: Anthony Hodju vastaa bändin taiteellisesta puolesta. Hän säveltää käytännössä 95% kaikesta, mutta kolmannella levyllä tullaan kuulemaan myös jo kitaristienkin tuotoksia!
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla: Meidän suurimmat esikuvat ovat teatraalisia esiintyjiä, joten voitte odottaa meiltä vastaavaa! Musiikkimme on hyvin mielenvikaista, joten haluamme tuoda mielisairasta meininkiä myös lavalle.Jatkossa kun lavat kasvaa niin tulemme myös tuomaan lavalle enemmän ja enemmän showta ja tavaraa lavalla!
Uusimman levynne nimi: Channel: Lunacy

Agarwaen – “Channel: Lunacy” -biisilista:
1. (ec)Static
2. Channel of Lunacy
3. Mass Hypnosis
4. Lobotomy
5. Graveyard Shift
6. Call of the Void
7. Delirium
8. Death Row
9. Bloodstained
Avatkaa uuden levynne/julkaisunne taustoja. Mikä on toiminut sen inspiraationa ja miten tuotos on syntynyt: Levyn alkuperäinen tarkoitus oli kertoa yleisesti miten mätä nykypäivän ihmismieli on, ja siitä se isolta osalta kertookin, mutta se sai jossain kohtaan uuden suunnan. Levy toimii esittelynä fiktiiviselle “Bloodstained” kultille, joka kerää remmiinsä kaikkia sekopäitä ja mielenvikaisia ihmisiä.Tulemme jatkamaan kyseistä tarinaa paljon laajemmin, ekan ja tokan levyn hahmoja tullaan näkemään myös tulevilla levyillä.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa: Kyllä se olisi Rammstein, Cradle of Filth, Ghost, Kreator tai King Diamond.
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi: Ekalta “Dottore I” levyltä ehdottomasti “Beautiful Flesh” ja “The Path Beyond Existence”! Flesh on hidas, mutta sitäkin jylhempi veto, kun taas levyn avausraita “The Path..” pistää jokaisen melodödis fanin sukat heilumaan!Uudelta “Channel: Lunacy” levyltä onkin paljon vaikeampi suositella kahta biisiä…Jokaisella biisillä on oma fani kuntansa, mutta levyn avausraita “Channel of Lunacy” on helpommin lähestyttävä ja sitten taas, jos haluat mennä syvään päätyyn meidän mielenvikaiseen maailmaan niin suosittelen kuuntelemaan “Lobotomy” tai “Delirium” biisin
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt: Basisti Wolfram on peikkomiehiä, eli Finntrollia ja Ghostia kuuntelee isosti
Kitaristi Jasonille maistuu taas metal core, lorna shoret ja sen semmoset
Pete on Megadeth miehiä! Myös suomalainen melodeath on lähellä sydäntä
Rumpali de la Costa kuuntelee enemmän jenkkiä, SOAD, Tool
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille: Tulkaa itse todistamaan keikoille kuinka sekopäistä meidän meininki on!Tulevat keikat:

17.3. – Pub Hakka, Forssa
18.3. – Bar 15, Seinäjoki
21.4. – Teerenkellari, Tampere
17.6. – Heldeke!, Tallinn
29.6. – Bar Loose, Helsinki

Linkki yhtyeen kotisivulle: https://paulihodju.wixsite.com/agarwaen
Linkit yhtyeen somekanaville: https://www.facebook.com/Agarwaenband/ https://www.instagram.com/agarwaen_official/?hl=fi https://www.tiktok.com/@agarwaen_official
Linkki yhtyeen musiikkivideoon:
Linkit yhtyeen Spotify, Bandcamp tms. kanavalle: https://open.spotify.com/artist/1vccpgnV9WAXZJ6P0eeJ6N https://agarwaen.bandcamp.com

 

Kuva: Joni Ikäläinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.