Remains of Destruction julkaisi kaksi uutta singleä – Debyyttialbumi ja levyjulkkarikeikka tulossa toukokuussa

Kuva: Remains of Destruction

Kotimainen power metal -yhtye Remains of Destruction on julkaissut kaksi uutta singleä nimeltään ”From Shadows We Rise” ja “Mankind’s Bequest”. Kappaleet ovat viimeiset lohkaisut yhtyeen toukokuussa julkaistavalta, vielä nimeämättömältä debyyttialbumilta.

Yhtyeen laulaja Jesse Yrjölä kommentoi uusia julkaisuja ja albumin teemaa seuraavasti. Biisien lyriikat ja tarinat liittyvät paljolti nykypäivän tilanteeseen, joskin sijoittuen bändin teeman mukaiseen, vaihtoehtoiseen post-apokalyptiseen maailmaan. Kuten tähän mennessä julkaistut biisit ovat ajatuksiltaan pyörineet kovasti pandemian ja afganistanin tilanteen ympärillä, ovat uudemmat tuotokset vahvasti Ukrainan tilanteen ympäröimiä. “From Shadows We Rise” -kappale on kertomus joukosta loukkuun jääneitä sotilaita jotka taistelevat vapaudesta viimeiseen mieheen.

Yhtyeen kokoonpano on täydentynyt kuluneen talven aikana kun ennen vuoden vaihdetta kosketinsoittaja Osmo Lassila (Sirêne, ex-Symphony of Shadows) liittyi yhtyeeseen. Lisäksi tämän vuoden tammikuussa basisti Jaakko Saloranta (Keoma) liittyi yhtyeen riveihin ja yhtye on nyt valmis keikoille.

Vahvasti live-esiintymiseensä panostava Remains of Destruction astelee ensimmäistä kertaa lavalle 28. toukokuuta Vantaan Bar Rock Bearissa, jolloin juhlistetaan debyyttialbumia levynjulkkareiden merkeissä. ”Night of Destruction” – nimellä kulkevassa tapahtumassa esiintyvät lisäksi power metal -yhtye Astralion, sekä melodista metallia tykittävä Blackment.

”From Shadows We Rise”

 

”Mankind’s Bequest”

Yhtyeen kokoonpano:

  • Jesse Yrjölä – laulu
  • Timo Pelkonen – kitara ja taustalaulu
  • Saalas Ruokangas – kitara ja taustalaulu
  • Janne Ollikainen – rummut
  • Jaakko Saloranta – basso ja taustalaulu
  • Osmo Lassila – koskettimet

Levyjulkkari-event Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/487475022484450?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Yhtyeen aiemmat singlet:


Lähde ja kuva: Kuva: Remains of Destruction

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.