Yhden miehen yhtye Lord Gravehill julkaisi uuden singlen ”The Beast” – kappaleen Bandcamp-tuotot lahjoitetaan Ukrainan armeijalle

MAINOS:Tiedote 20.4.2022

90-luvulla pari levyä julkaissut yhden miehen doom metal -orkesteri Majesty on noussut haudastaan 20 vuoden tauon jälkeen ja toimii nyt nimellä Lord Gravehill. Nimen takaa löytyy goottirockyhtye Two Witchesin kitaristi/säveltäjä Marko Hautamäki.

Uusi biisi ”The Beast” on julkaistu teemaan sopivasti pitkänä perjantaina. Kappale on kirjoitettu pari päivää sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Tämä näkyy ja kuuluu sekä sanoituksissa että kansikuvassa. Kappaleen Bandcamp-tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainan armeijalle.

Bandcamphttps://lordgravehill.bandcamp.com/
Spotifyhttps://open.spotify.com/track/6kbGjz9ngipGnZSQANyo0a

1. The Beast

Lisääkin Lord Gravehill -materiaalia on luvassa syksymmällä. Lisäksi kaikki vanhat Majesty -julkaisut saavat suoratoistojulkaisunsa vuosien 2022 ja 2023 aikana, mukaanlukien aikanaan julkaisematta jäänyt debyyttialbumi ”Earthbound”.

https://www.facebook.com/LordGravehill/


Kuvat ja lähde: Lord Gravehill

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.