IKINÄ purkaa itseinhoa uudella singlellä “Tapa loinen” – albumi ilmestyy 27.10.

Kuva: Guilty Visuals (Petri ja Inka Inkinen)

Tiedote 13.10.2023

Naisvetoisesta suomenkielisestä metallista tunnettu IKINÄ julkaisee tulevan albumin viimeisen singlelohkaisun “Tapa loinen”. Perjantaina 13.10. ilmestyvä kappale on jatkoa jo julkaistuille sinkuille “Riivaaja”, “Tie” ja “Syvämeri”Singlet ovat esitelleet yhtyeen uudistuneen ja aikaisempaa rajumman soundin, joka on kerännyt ylistystä etenkin yhtyeen TikTokissa.

IKINÄ kertoo uudesta kappaleesta seuraavasti:

“Tapa loinen pamahtaa käyntiin levyn ehkä mureimmalla ja tarttuvimalla riffillä, joka on saanut meidän päät nyökkimään ensikuulemalta. Ehkä hieman yllättävänä kontrastina sanoitus on itseinhon purkaus. Haluamme rakkaillemme parasta ja joskus on tiedostettava, että nyt se en ole minä. Tästä purkauksesta voi toki myös voimaantua ja biisissä onkin aika massiivinen energia etenkin livenä.”

 

1. Tapa Loinen

IKINÄ julkaisee yhtyeen nimeä kantavan kolmannen pitkäsoittonsa 27. lokakuuta. Oman tien löytämistä käsittelevän omakustannealbumin myötä yhtye luo nahkansa ja paljastaa metallisen ytimensä. IKINÄn muodostavat Tuuli Paju ja Katariina Sorsa (laulu), Santeri Paju (rummut) Samuli Suokas (kitara) sekä Aake Lämsä (basso). Yhtyeeltä on aikaisemmin ilmestynyt kaksi albumia, “Samoista soluista” (2017) ja “Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen” (2019). IKINÄ on esiintynyt klubikeikkojen lisäksi mm. Provinssissa ja Nummirockissa sekä lämmittelijänä Soilworkin, Stam1nan ja Mokoman kiertueilla. Albumin ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään Helsingissä, On The Rocksissa 16. lokakuuta (uusi päivämäärä) – linkki Facebook-tapahtumaan löytyy tästä!

1. Rituaali
2. Syvämeri
3. Tapa loinen
4. Riivaaja
5. Pelkääjän paikalla
6. Aarre
7. Kohti kuolemaa
8. Leuat
9. Haamukipuja
10. Tie
11. Minä ja pimeä
12. Graniitti

IKINÄ syksy 2023
La 28.10. Skenesali, Vantaa
Pe 10.11. On The Rocks, Helsinki (levynjulkaisukeikka)
Pe 8.12. House Of Rock, Kouvola
La 9.12. YO-talo, Tampere

https://www.facebook.com/Ikinaface
https://www.instagram.com/ikinagram/
https://www.tiktok.com/@ikinatok


Kuva: Guilty Visuals
Lähde: ManageMe

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.