Turkulainen progemetalliyhtye Of Origins julkaisi debyyttialbuminsa toisen singlen

Kuva: Of Origins
MAINOS:Tiedote 15.5.2023

Turkulainen progressiivinen metalliyhtye Of Origins julkaisi syksyllä julkaistavalta debyyttialbumiltaan toisen singlen. ”Vultural” jatkaa ensimmäisen singlen “Dusk on My Hands” avaamaa tarinaa ylikulutuksesta ja ihmisten ahneudesta.

Vultural esittelee Of Originsin omaperäistä, vaikutteita estottomasti yhdistävää tyyliä raaoilla ja kaoottisilla säkeistöillä, värikkäillä mutta valtavilla kertosäkeillä sekä useilla kokonaisuutta yhteen punovilla kokeellisilla elementeillä. Vulturalin esittelemä erilaisten
elementtien paljous kuvastaa kappaleen tarinaa, jossa maapallo muuttuu liiallisen kulutuksen myötä asuinkelvottomaksi.

Of Origins on vuonna 2015 Turussa perustettu metalliyhtye, joka pyrkii ilmaisussaan äärimmäiseen estottomuuteen ja välittömyyteen. Yhtye yhdistää musiikissaan ennakkoluulottomasti vaikutteita progressiivisesta-, death-, thrash-, groove-, ja post-metallista muodostaen kokonaisuuden, jossa perinteikkään äärimetallin raakuus yhdistyy modernin metallin kokoon ja painavuuteen. Yhtyeen musiikki on äärimmäisen kaoottista ja murskaavaa, mutta myös moniulotteista ja herkkää. Yhtye julkaisee odotetun debyyttialbuminsa vielä vuonna 2023.

Linkit:

SPOTIFY:
https://open.spotify.com/artist/1B0ZXSOxKjtoddcG8DabpZ?si=TvqFcoX0RPectOaNDTCA_A
INSTAGRAM: @oforiginsofficial
FACEBOOK: https://www.facebook.com/OfOriginsOfficial
TIKTOK: @oforiginsofficial


Lähde: Otter Management & Events
Kuva: Of Origins

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.