Riffejä ja popmelodioita yhdistelevä Let It All Burn julkaisi toisen singlensä “Drown”

Kuva: Juha Mustonen

Tiedote 19.5.2023

Let it all Burn on julkaissut uuden singlensä “Drown”. Kappaleessa yhdistyvät bändin tunnusomaiset brutaalit riffit ja modernit elektroniset äänimaisemat. Suuret pop-melodiat yhdistettynä skandinavisiin vaikutteisiin luovat ainutlaatuisen ja unohtumattoman soundin, missä kuuluvat suuret tunteet joihin kaikki voimme samaistua.
Laulaja LauriHämäläinen valoittaa “Drown”-biisin taustoja seuraavasti:
“Drown” maalaa itseinhoisen kuvan modernista ajasta ja kulttuurista, missä himot ja halut ovat törmäyskurssilla omatunnon ja asioista vastuun kantamisen kanssa. Kappaleen sanoitus välttelee arkkityyppistä hyvä-paha tarinaa ja on kirjoitettu heijastelemaan enemmän brutaalia totuutta ihmismielen moniulotteisuudesta, sekä elämästä yleisesti missä oikea ja väärä voi olla- ja yleensä onkin saman aikaisesti yhtä totta.
“Drown” on yhtyeen toinen single, joka on genrejä yhdistelevä voimannäyte. Biisi on nyt saatavilla kaikilla suurimmilla suoratoistoalustoilla. Lisätietoja Let it all Burnista ​​löydät osoitteesta https://liabofficial.com sekä Instagramista.
Kansitaide: Let It All Burn
Let It All Burn: 
  • Lauri Hämäläinen – Laulu, ohjelmointi
  • Janne Salo – Kitara
  • Riku Vuorio – Kitara
  • Heigo Anto – Basso, ohjelmointi
Linkit:

Lähde: Let It All Burn
Kuva: Juha Mustonen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.