Emergenza Festival 2024 etsii uusia tähtiä

Emergenza Festival ja ohjelmatoimisto Nem Agency yhdistävät voimansa esiintyjien puolesta.

MAINOS:Tiedote 29.10.2023

Kansainvälinen Emergenza Festival on Suomessa vakiintunut konsepti, jossa artistit, ryhmät ja yhtyeet voivat saada genrevapaasti livekeikkoja ja edetä sitä kautta isommille venueille. Vuoden 2024 sesongin osalta konsepti on nyt virallisesti yhteistyössä Nem Agencyn kanssa. Ohjelmatoimisto toimii Suomessa paikallisena järjestäjänä Emergenza Festivalin keikoille.

Nem Agency järjestää paljon tapahtumia ympäri Suomen, kuten RantaBlues, SaariHelvetti, SaariBlues, Finlaysonin kesäkonsertit ja Melancholy Mass -festivaalit sekä buukkaa Tampereen legendaarisen Yo-talon keikat ja myy laajaa koti- ja ulkomaista rosteria Suomessa. Suurimmat Nem Agencyn edustamat kotimaiset yhtyeet ovat Kolmas Nainen, Turmion Kätilöt ja Miljoonasade.

Emergenzan konsepti keskittyy livekeikkoihin ja niiden toimintaan. Konseptiin voivat osallistua kaikki ryhmät, artistit ja yhtyeet. Kaikille halukkaille tarjotaan keikkamahdollisuus, jossa pääsee todistamaan omaa tekemistään ja sitä kautta voi äänestyksen avulla edetä aina seuraaville, isomman lavan keikoille.

Osallistuminen on 2024 sesongista alkaen täysin ilmaista ja osallistumiskriteerit ovat seuraavat, jotta livekeikkamahdollisuus saadaan mahdollisimman monelle:

– esityksessä on oltava omaa musiikkia vähintään 12-15 minuutin keikan verran
– suurin osa osallistuvasta ryhmästä on yli 18-vuotiaita (poikkeukset puhuttavissa erikseen järjestäjän kanssa)
– osallistuva artisti/ryhmä/yhtye on paikallisalueelta n. 100 km säteeltä järjestettävistä keikoista ainakin suurimmaksi osin (poikkeukset puhuttavissa erikseen järjestäjän kanssa)
– osallistujat tai heidän musiikkinsa ei edusta mitään syrjivää ideologiaa tai kannata sellaista

Konseptin keikoilla edetään aina seuraavalle isomman lavan keikalle liveyleisön äänestyksen kautta. Yleisön on äänestettävä vähintään kahta esiintyjää per ilta. Finaalikeikoilla on aina paikalla musiikkialan ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka viime kädessä päättää alueelliset voittajat. Tuomaristo koostuu esimerkiksi keikkamyyjistä, venuepromoottoreista, artisteista, levy-yhtiön edustajista ja muista alan ammattilaisista ja vaihtuu vuosittain.

Suomen finaalin voittaja Helsingin Korjaamolta lähtee Saksaan Taubertal Festivaalille, joka toimii Emergenzan kansainvälisenä finaalina. Saksan festarireissu on voittajille matkan, yöpymisten ja jopa ruokailujen osalta kustannettu Emergenzan puolesta.

Ilmoittaudu mukaan ja sinut kontaktoidaan infotapaamisesta ennen keikan buukkaamista:
www.emergenza.live

Emergenza Festival 2024

Turku
First rounds: 9.-11.11.2023 @ Nirvana, Turku
Semifinals: 23.-24.2.2024 @ Utopia, Turku
Turku finals: 27.4.2024 @ Apollo, Turku
Turun finaalien voittaja etenee Suomen finaaleihin Korjaamolle

Tampere
First rounds: 17.1.-20.1.2024 @ Yo-talo, Tampere
Semifinals: 15.-16.3.2024 @ Yo-talo, Tampere
Tampere finals: 11.5.2024 @ Olympia, Tampere
Tampereen finaalien voittaja etenee Suomen finaaleihin Korjaamolle

Helsinki
First rounds: 5.-9.12.2023 / 1.-3.2.2024 / 9.-10.2.2024 @ Bar Loose, Helsinki
Semifinals:  26.-27.1.2024 & 5.-6.4.2024 @ On the Rocks, Helsinki
NATIONAL FINAL: 15.6.2024 @ Korjaamo, Helsinki

www.emergenza.live
www.nem.fi
https://taubertal-festival.de


Lähde: Nem Agency