Boreal Nuance julkaisi uuden singlen ”Northern Crown”

Tiedote 20.5.2022

Boreal Nuance julkaisi Northern Crown -singlensä perjantaina 20.5.2022 suoratoistopalveluissa. Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin.  “Northern Crown äänitettiin jo elokuussa 2020. Kappale halusi odotuttaa itseään lähes kaksi vuotta, jona aikana se sai uudenlaisen merkityksen maailman muuttuessa. Mieli voi halutessaan olla toisaalla ja uusi päivä luo mahdollisuuden”, laulaja ja tekstien kirjoittaja Mikko Anttonen kuvailee. 

Boreal Nuance on julkaissut muutamia singlejä suoratoistopalveluissa, joista I Go -kappaleella vieraili kosketinsoittajaguru Derek Sherinian (mm. Dream Theater, Alice Cooper, Black Country Communion, Whitesnake). Tunnelmallisesta fiilistelystä stadionrockmaisiin sfääreihin nousevalla Northern Crown -singlellä vaikuttavat Anttosen lisäksi biisintekijä ja kitaristi Arto Hämäläinen, kitaristi Riku Immonen, rumpali Teemu Aho, entinen basisti Eki Moilanen ja nykyinen basisti Esa Linna. 

“Vuonna 2022 Boreal Nuancen tehtävänä on kuljettaa kuulijansa oman mielensä lähteille ja tarjota matkaseuraa. Vuonna 2022 haluamme kuulua isommin ja laajemmin”, Anttonen pohtii.

Linkit:

https://www.facebook.com/borealnuance1/

https://www.instagram.com/borealnuance1/

Lähde: Boreal Nuance

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.