RiASA teki fanien kanssa musiikkivideon – “Saatanan sammakko” -videolla kurnutus saa kuulua

Kolmannen levynsä pian julkaiseva punk-metal-bändi "elää jo unelmaansa"

MAINOS:Tiedote 21.1.2022

Punk-metal-bändi RiASA valmistautuu jo kolmannen pitkäsoittonsa julkaisuun: tasan kahden viikon kuluttua ilmestyy albumi “Kaaoksen kämmenellä”. Tulevalta levyltä on aiemmin lohkaistu useampi single, ja nyt yksi viimeisimmistä – Saatanan sammakko – saa osakseen ysärihenkisen, fanien kanssa yhteisvoimin toteutetun musiikkivideon, jonka ajatuksena oli niin erilaisten kuin myös omanlaisten ihmisten yhteys ja yhteisöllisyys musiikin kautta.

“Kurnutus saa kuulua ja erilaisuus ei ole rangaistavaa. Videon materiaalin haalinta osoittautui luultua kivuttomammaksi ja into kaikkien osapuolien kohdalla kovaksi”, bändi toteaa tyytyväisenä.

Videon kuvasi jälleen Tomi Salminen, jonka kädenjälkeä on myös bändin aikaisempi, brutaali video Moukanmoukari. Erityistä kiitosta saavat osakseen myös seinäjokelaistrion fanit, jotka omistautuivat rooleilleen täysin.

“On mahtavaa huomata, kuinka sitoutunutta väkeä meidän kuulijakunnasta löytyy; he ovat selvästi ottaneet bändin omakseen. Tämä video on hyvä muistutus siitä, että vaikka aina tähdätään eteen- ja ylöspäin, niin unelmaahan tässä jo eletään. Se on kiitoksen ja juhlan paikka. Laita video pyörimään ja käy tallentamassa Kaaoksen kämmenellä ennakkoon. Helmikuun 4. päivä räjähtää!” bändi toteaa.

RiASA on:
Molli – laulu ja basso
Olli – kitara
Kolli – rummut

FACEBOOK INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.