Alternative-yhtye Blame Me! julkaisi elämän vakautta kyseenalaistavan rock-singlen ja videon “Edge of War”

Promokuva: Juho Jokimies
MAINOS:Tiedote 4.6.2024

Kotimainen alternative-yhtye Blame Me! valtasi muutama vuosi sitten kotimaan radiokanavat singleillään Fire, Fuel and Scars ja Fear’s Don’t Matter sekä All The Things She Said -coverillaan. Saksalainen Out Of Line -levy-yhtiö nappasi bändin talliinsa, ja viime syksynä bändi julkaisi singlen Always Misplaced. Nyt yhtye julkaisee uutta tuotantoa singlellä Edge of War, joka kommentoi sanoituksillaan maailmantilanteeseen liittyvää ahdistusta, epävarmuutta ja hektisyyttä.

“Tämänhetkinen epävarma maailmantilanne saa helposti kyseenalaistamaan elämän vakauden. Se laittaa miettimään, onko mahdollista, että oma elämä voisi muuttua hetkessä ja arvaamatta. Kappale kertoo hetkestä, jolloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin paeta ja hylätä paikka, jota on kutsunut kodiksi koko elämänsä ajan. Se käy läpi menetyksen ja kivun tunteita ja herättää kysymyksiä elämän pysyvyydestä. Tätä olemme myös painottaneet luomalla kappaleeseen musiikillista intensiteettiä ja kiireen tuntua”, yhtyeen laulaja Bini Silvennoinen kommentoi.

Kansitaide: Jennifer Rohde-Nielsen

Alternativen ja pop metallin maailmoissa liikkuva Blame Me! kuulostaa uudella singlellä tutulla tavalla kansainväliseltä ja modernilta, mutta myös uusia piirteitä löytyy.

”Sisällytimme Edge of War -kappaleeseen djent-elementtejä, ja halusimme tuoda myös Blame Me!:n soundiin uutta monimuotoisuutta poikkeamatta rock- ja metallimusiikin tutuista raameista, joissa laulu ja lyriikat ovat keskiössä rakentamassa vahvaa mielikuvamaailmaa.”

Edge of War -kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo.

”Musiikkivideolle haluttiin luoda epävarmuuden ja lähtemisen tunnetta mukaillen kappaleen sanomaa. Yhtyeen laulaja Bini eläytyy videolla kappaleen lyriikoihin”, videon ohjannut Juho Jokimies kuvailee.

Blame Me! on:

Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Joona Hemminki – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM

Lähde: Ginger Vine Management & PR