Likaiset Pikkarit julkaisi odotetun debyyttialbuminsa “Kaikki ennallaan”

Tiedote 18.11.20224

Stadin viileimmän glitterlookin omaava ja hurjassa nousukiidossa oleva Likaiset Pikkarit julkaisi tänään debyyttialbuminsa Kaikki ennallaan.

Albumi on herkullinen yhdistelmä punkia, poppia, rockia ja raivokasta grungea. Tätä yhtyeelle tunnusomaista tyylilajien sekoitusta bändi itse kutsuu pikkaripunkiksi. Yhtye on soinut muun muassa YleX:n taajuudella ja on valittu kanavan Nosteessa-artistiksi. Spotifyssa bändin biisejä on streamattu satojatuhansia kertoja.

“Pikkareiden debyyttialbumi on sekoitus vanhaa ja uutta, siihen on koottu bändin matka alkuajoista nykyhetkeen. Levyllä ei takerruta mihinkään tiettyyn mielentilaan tai fiilikseen, vaan silloin kun ollaan iloisia, niin ollaan sitä täysillä, ja silloin kun elämä lyö kasvoille, niin sitten synkistellään kunnolla”, yhtyeen laulaja-kitaristi Nipe kertoo.

Alkujaan punkbändinä tunnettu yhtye on sittemmin laajentanut musiikillista skaalaansa.

“Aloitimme punkbändinä, mutta nykyään Pikkareita ei voi lokeroida vain siihen kategoriaan. Olenkin ylpeä, että juuri tämä levy on debyyttimme. En olisi etukäteen uskonut, kuinka hidasta puuhaa levyn teko välillä on, mutta sitä suuremmalla syyllä respect kaikille bändeille, jotka kokopitkiä nykyään enää julkaisevat”, jatkaa rumpali Rike.

Likaiset Pikkarit levyttävät Love Is Punk -levy-yhtiölle, joka on riippumaton suomalainen label. Yhtiön muita artisteja ovat mm. JuustopäätMMSP ja Broken Trend.

“Tätä on odotettu ja tämän eteen on tehty paljon duunia. Työskentely Love Is Punkin kanssa tuntui helpolta ja vaivattomalta. Iso kiitos stemmamestari-Janskulle ja hyville tuotantoideoille”, toteaa basisti Jonttu.

Energisistä live-esiintymisistä tunnettu yhtye keikkailee albumin julkaisun tiimoilta ahkerasti ympäri Suomea.

Kaikki ennallaan albumi Spotifyssa.

Likaisten Pikkareiden videoita:
Kaikki ennallaan
Seksipöksyt
Sivuraide
Lobotomia (singleversio)

Likaiset Pikkarit Facebookissa ja Instagramissa.
Love Is Punk -levy-yhtiön kotisivut.

Lähde: PressHopper

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.