Sinfoninen black metal -projekti Puerignis julkaisi singlen ja musiikkivideon “Virtual Luxury”

Tiedote 11.3.2023

Modern Symphonic Black Metal -projekti Puerignis on julkaissut uuden singlen ja videon “Virtual Luxurylle”. Tässä käytettiin synkkää, suoraa, kaunista ja vilpitöntä ilmapiiriä siitä, mitä ihminen uskoo haitalliseksi nyky-yhteiskunnassa.

Katso se täältä: https://www.youtube.com/watch?v=tg0oi4zq6dw

Puerignis julkaisee huhtikuussa uuden albumin, jonka sanoitukset ja sovitukset sisältävät “Symphonic Black Metalin” ehdotuksen, joka sisältää monia moderneja kitaratekniikoita ja lauluinnovaatioita “Death Metaliin” upottamalla. Klassisista soittimista, kuten cembalosta ja harpusta, nykyaikaisiin syntetisaattoreihin ja laajennuksiin täydentävät tämän teoksen 8 alkuperäiskappaleella.

Sanoitukset, joissa on kyseenalaistava, saatanallinen ja pohdiskeleva teema tapamme tulkita maailmaa, läpäisevät projektin kaukaa haetun prosodian raakojen ja katologisten sanojen keskellä. “Dimmu Borgir” ja “Cradle of Filth” kaltaisten bändien inspiroima kirjailija Cypher ja ainoa koko albumin soittanut instrumentalisti aikoo modernisoida kohtauksen uusilla sovituslaitteilla ja erityisillä instrumentaalitekniikoilla tuodakseen runollisen kokemuksen, kauniin, pelottavan. ja pimeää.

Puerignis on Nelson Rodriguesin Banda de Cypherin alter-ego. Modern Symphonic Black Metal -projektin tarkoituksena on uudistaa äärimmäinen kohtaus sävellyksillä, jotka yhdistävät tyylin juuret nykyaikaisimpiin kitara- ja orkestrointitekniikoihin. Kappaleiden sisällä säveltäjä käytti harmoniaa luodakseen entistä raskaamman tunnelman musikaalisuutta menettämättä.

Sinfonisen musiikin selkeydestä ja extreme-metallin vääristyneestä soundista löytyy säveltäjän taiteellinen suunta, joka syntyvuosinaan musiikkiopistossa sukelsi syvälle, kulki näiden kahden maailman läpi samalla intohimolla.

“Virtual Luxury”: https://lnk.fu.ga/puerignis_virtualluxury


Lähde: Collapse Agency

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.