Marraskuun Lapset julkaisi debyyttisinglensä ”Laatupoikkeama”

Kuva: Marraskuun Lapset

Tiedote 3.12.2021

Vaasa-Iisalmi -akselilta ponnistava Marraskuun Lapset on julkaissut debyyttisinglensä, joka kantaa nimeä ”Laatupoikkeama”. Kyseessä on ensimmäinen näyte ensi vuonna julkaistavalta vielä nimeämättömältä EP:lta.

Kuuntele single musiikkipalveluissa:
Youtube: https://youtu.be/BG0klN10g9Q
Bandcamp: https://marraskuunlapset.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3cZ4brZ
Tidal: https://listen.tidal.com/album/204932655/track/204932665
Apple Music: https://apple.co/3d3mEmY

Ajatus bändistä, jossa yhdistyy molempien musiikilliset taustat, mutta myöskin haastaa molempia tekemään jotain uutta. Siinä on perimmäinen syy Marraskuun Lapset -yhtyeen olemassaololle. Bändissä on selkeä työjako. Hautamäki (Hellyysagrrressio, Burning Mindfields, Wasteland) vastaa sävellyksistä ja kielisoittimista. Partanen (Hautajaisyö, Uhriristi) hoitaa synkät teksit ja murinat.

”Laatupoikkeama” on bändin ensimmäinen julkaisu ja se on rakkaustarina ihmisestä, joka ei koe ansaitsevansa rakkautta. Kappaleessa puhtaat osuudet laulaa Hanna Ingo (Wasteland, Palifornia Blaze, Puli & Veivarit). Rummut on soittanut Teemu Koski (Vaasa Palaa). Äänityksistä vastasi Sami Pulkkinen.

1. Laatupoikkeama
Kansikuva: Ulla Inkinen
Kokoonpano:
Tero Hautamäki – Sävellys, sovitus, kitarat & bassot.

Kuvat: Marraskuun Lapset ja Ulla Inkinen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.