Shores Of Null julkaisi uuden videon ja ensimmäisen Suomen keikkansa

Kuva: Arianna Savo
MAINOS:Tiedote 7.9.2023

Viime maaliskuussa melankolista ja tummanpuhuvaa musiikkia “The Loss of Beauty” -levyllisen julkaissut Shores Of Null saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään osana marraskuussa Helsingissä järjestettävää Sonic Rites: Fall Fest 2023 -tapahtumaa.

Nyt italialaisilta on myös ilmestynyt uusi tyylikäs video “Darkness Won’t Take Me” -kappaleesta, jonka taustoista laulaja Davide Straccione tarinoi seuraavasti:

”Sain idean biisiin visuaalisesta puolestamme vastuussa olevan Martinan kanssa käydystä keskustelusta. Hän näytti minulle kuvan italialaisen taiteilijan Verdirosin maalauksesta, jossa vanha ja väsynyt kyttyräselkäinen mies vetää perässään viikatemiehen miehittämää kärryä. Tunsin näkemääni välitöntä vetoa ja aloin maalata mielessäni tarinaa miehestä, joka on nauttinut elämästään täysin rinnoin. Mutta vaikka hänen aikansa onkin tullut jo päätökseensä, haluaisi hän vielä viipyä vähän aikaan maan päällä, koska hänen on niin kiintynyt elämiseen. Lopulta hän kuitenkin tulee jättämään tämänpuoleisen taakseen omin ehdoin ilman minkäänlaista katumusta mistään tekemästään.”

Yhtye esiintyy keikalla Sonic Rites: Fall Fest 2023 -tapahtumassa Helsingin Kuudennella Linjalla lauantaina marraskuun 4. päivä. Lippuja saa osoitteesta https://events.liveto.io/events/sonic-rites-presents-fall-fest-2023

01. Transitory (intro)
02. Destination Woe
03. The Last Flower
04. Darkness Won’t Take Me
05. Nothing Left to Burn
06. Old Scars
07. The First Son
08. A Nature in Disguise
09. My Darkest Years
10. Fading As One
11. A New Death Is Born
CD ja digi -bonuskappaleet:
12. Underwater Oddity
13. Blazing Sunlight

KOKOONPANO
Davide Straccione – laulu
Gabriele Giaccari – kitara
Raffaele Colace – kitara
Matteo Capozucca – basso
Emiliano Cantiano – rummut

https://www.facebook.com/shoresofnull
https://www.instagram.com/shoresofnull/
https://shoresofnull.bandcamp.com/music


Kuva: Arianna Savo
Lähde: Metal Asylum Promotions