Alternative-yhtye Blame Me! nappasi levytyssopimuksen ja julkaisi singlen “Always Misplaced”

Kappaleesta on katsottavissa myös valoilla ja varjoilla leikittelevä musiikkivideo.

Promokuva: Juho Jokimies

Tiedote 8.9.2023

Kotimainen alternative rock -yhtye Blame Me! teki huikean tempun ja keräsi parina viime vuonna satoja soittokertoja valtakunnallisilla radiokanavilla hittisingleillään Fire, Fuel and Scars ja Fear’s Don’t Matter sekä upealla All The Things She Said -coverillaan. Menestys ja biisinkirjoitustaidot noteerattiin Keski-Euroopassa asti, ja Blame Me!’llä onkin nyt ilo ilmoittaa yhtyeen solmineen levytyssopimuksen saksalaisen Out Of Line -levy-yhtiön kanssa, jonka tallista löytyvät myös kotimaiset Bloodred Hourglass ja Balance Breach.

“Olemme todella innoissamme tästä uudesta luvusta Out Of Linen kanssa! Out Of Line on tunnettu ja arvostettu itsenäinen, kansainvälinen levy-yhtiö, joka työskentelee erityisesti metalli-, rock- ja industrial-bändien kanssa. Olemme iloisia, että yhtiö bongasi meidät ja tunnisti potentiaalimme, ja voimme nyt jatkaa matkaa yhdessä. Out Of Linen ammattitaito ja kontaktit Euroopan-markkinoilla ovat erittäin arvokkaita, ja pystymme viemään musiikkiamme niiden avulla entistä suuremmille yleisöille”, yhtyeestä todetaan.

Blame Me! on jo aloittanut uuden yhteistyökumppaninsa kautta julkaistavan kakkosalbuminsa tuotannon, ja tulevalta levyltä lohkaistaan nyt single Always Misplaced.

“Kappale kertoo oman äänen löytämisestä ja myrkyllisen parisuhteen jättämisestä taakse. On ihan oikein laittaa toinen vastuuseen teoistaan, ja se hetki jolloin tajuaa, ettei toinen voi satuttaa enää, on todella voimaannuttava”, kappaleen lyriikat kirjoittanut laulaja Bini Silvennoinen kuvailee.

Always Misplaced -singlen musiikkivideo heijastaa omalla tyylillään kappaleen viestiä.

“Videolla nähdään kontrasteja valojen ja varjojen välillä. Parisuhteissa on aina valoja ja tummiakin pilviä, mutta kun varjot alkavat viedä liikaa alaa, on aika repäistä itsensä irti.”


Musiikkivideon ohjaus ja editointi: Juho Jokimies
Kuvaus: Juho Jokimies & Antti Kankaanpää

Kansitaide: Jennifer Rohde-Nielsen

Blame Me! on:

Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Joona Hemminki – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Juho Jokimies