Dark rock -bändi DOL julkaisi toisen singlen tulevalta minialbumiltaan

Valokuva: Maria Ilonen

Tiedote 28.3.2023

Kotimainen dark rockia soittava DOL julkaisee tänä keväänä toisen minialbuminsa “Amor Brutale”. Nyt hämeenlinnalais-helsinkiläinen yhtye on julkaissut toisen singlen tulevalta julkaisulta.
Kuuntele “Hand Of Hate” musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/dol-handofhate
Kappale on sävelletty alunperin 2020 loppupuolella yhtyeen laulaja-kitaristi Eero “Mc” Veren toimesta. Tavoitteena oli etsiä yhtyeelle uudenlaista soundia, joka toimisi tulevan EP:n musiikillisena suuntaviivana. Lopputuloksena on bändin aiempaa tuotantoa selvästi tummasävyisempi ja raskaampi ilmaisu. Kappaleella kuullaan myös runsaammin syntikoita ja sampleja. Sanoitusten osalta kappale on synkkä itsetutkiskelu siitä tunnetilasta, kun kokee ettei ansaitse onnellisuutta ja vaikka sitä saavuttaisikin niin se johtaa lopulta aina vain suruun.

Lähde: Inverse
Valokuva: Maria Ilonen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.