Crossover –ryhmä Final Assaultilta kunnianosoitus thrashmetallin kummisetä Jon Zazulalle

Tiedote 5.5.2023

Final Assaultin uusin julkaisu ’ZAZULA EP’ on nyt ulkona.
Moshforce Recordsin kautta julkaistu digitaalinen EP on kunnianosoitus vuonna 2022 harvinaiseen neurologiseen sairauteen (CIDP) menehtyneen Megaforce Records levy-yhtiön vaimonsa Marshan kanssa perustaneelle Jonathan ’Jonny Z’ Zazulalle. Megaforce Records perustettiin vuonna 1982 ja sen ensimmäinen julkaisu vuonna 1983 oli Metallican debyytti ’Kill ’Em All’.

’ZAZULA EP’ on kolmen Megaforce Recordsin alun perin julkaiseman biisin Final Assault tribuutti thrashmetallin kummisedälle ja sen on miksannut ja masteroinut OKJ Music Productionsin Kalle Johansson.

’ZAZULA EP’:n ensimmäinen biisi on Metallican ’The Four Horsemen’ ja kaksi muuta ovat Stormtroopers of Deathin (S.O.D.) ’Freddy Krueger’ ja ’United Forces’. ’The Four Horsemen’ on sovituksellisesti lähempänä kappaleen alkuperäisen säveltäjän Dave Mustainen ’The Mechanix’ biisiä ja ’United Forces’ biisin loppusoolon tulittaa Ville Valavuo (mm. Foreseen, Speedtrap, Kohti Tuhoa).

ZAZULA EP Spotifyssa, https://open.spotify.com/album/2yVbZ4lK1GVZuiA9FO3k6G

ZAZULA EP Bandcampissa https://moshforcerecords.bandcamp.com/album/zazula-ep

 

Linkit:

Lähde: Final Assault

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.