Helsinkiläinen Omnivortex julkaisi uuden singlen musiikkivideon kera tulevalta kakkoslevyltään

Promokuva: Antti Kontoniemi
MAINOS:Tiedote 30.8.2023

Teknisen death metallin taituri, helsinkiläinen Omnivortex, on julkaissut toisen sinkkulohkaisun uudelta, 29. päivä syyskuuta julkaistavalta “Circulate”– nimiseltä kakkosalbumiltaan. “Of Aeons Past”– nimeä kantava uusi kappale on saanut inspiraationsa HP Lovecraftin kosmisen kauhun teoksista:
“Kuten debyyttilevyllä, tälläkin levyllä on aika-ajoin suoria tai epäsuoria viittauksia HP Lovecraftin Cthulhu, ja muihin mytologioihin. Kappale itsessään ei ole tekstien osalta suora viittaus mihinkään teokseen, mutta inspiraatio tekstiin on vahvasti Lovecraftiin nojaavaa. Kieli poskella kuvattu musiikkivideo antaa tästä myös osviittaa. Musiikillisesti tarjoillaan hämähäkkiriffiä, släppibassoa, blastia ja sikaääniä, kuten kuuluu.”, kappaleen musiikista ja teksteistä vastannut laulaja-kitaristi Severi Saarioja kommentoi.
Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/ov-ofaeonspast
Omnivortex – Circulate
1. Dwells
2. Transforming To Pale Mist
3. Of Aeons Past
4. Slumbering In Black
5. Mechanical Motions
6. Husk
7. Harbingers Of Cosmic Death
8. Endless
Kansitaide: Petri Ala-Maunus

 

Kokoonpano:
Mikael Reinikka – basso
Severi Saarioja – kitara, laulu
Mikko Pylkkö – kitara
Aaro Österman – rummut, laulu

Lähde: Inverse Records
Promokuva: Antti Kontoniemi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.