Lordi kiertää syksyllä laajasti Euroopassa ja tuo “Lordiversitour” -kiertueensa joulukuussa myös Suomeen

Kuvakaappaus
MAINOS:Tiedote 21.4.2022

Hard rock -yhtye Lordi kiertää syksyllä laajasti Euroopassa ja tuo “Lordiversitour” -kiertueensa joulukuussa myös kotimaan kamaralle. Hirviölauman näyttävä rockshow nähdään torstaina 8. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubilla, josta matka jatkuu heti seuraavana iltana Tampereen Olympiaan ja lauantaina 10. joulukuuta Turusta liikennöivälle Viking Gracelle. Keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 22. huhtikuuta klo 9 Tiketissä ja Turun osalta osoitteessa vikingline.fi.

Lordin Euroopan kiertue alkaa 8. lokakuuta Bulgarian Sofiasta ja kattaa kahden kuukauden aikana merkittäviä kaupunkeja Pariisista Berliiniin. Bändi nähdään lisäksi kesällä festivaalikeikoilla niin kotimaassa kuin ulkomailla. Mr Lordi kertoo: ”Hienoa päästä viimein keikoille! Isoimmat hitit soitetaan aina ja sen lisäksi kulloinkin ajankohtaisimmat biisit, livesuosikkeja ja yllätyksiä unohtamatta. Nykyään materiaalia on melkoisesti, pitää varmaan järjestää äänestys siitä mitkä biisit esimerkiksi Lordiversity -levyiltä lisätään listalle!”.

Lordin uusin julkaisu on loppuvuodesta 2021 julkaistu peräti seitsemän studioalbumin kokonaisuus, joka kantaa nimeä ”Lordiversity”. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta yhtyeen perustamisesta ja 20 vuotta debyyttialbumi “Get Heavyn” julkaisusta. Lordin tarina saadaan syyskuussa myös kirjan kansien väliin, kun Mr. Lordin ja Maria Jyrkäksen kirjoittama “Lordiary” -kirja ilmestyy.

Lordin Suomen keikat 2022

10.06. KUOPIO Rock In The City
11.06. VANTAA Rock In The City
21.07. UUSIKAUPUNKI Karjurock
22.07. LAPPEENRANTA Rock In The City
23.07. LAHTI Rock in The City
29.07. KERAVA Rock In The City
30.07. KOTKA Kotkan Meripäivät
08.12. HELSINKI Tavastia
09.12. TAMPERE Olympia
10.12. TURKU MS Viking Grace

 

www.lordi.fi
www.facebook.com/lordiofficial
www.tavastiaklubi.fi
www.olympiakortteli.fi
www.vikingline.fi
www.tiketti.fi
www.fullsteam.fi


Lähde: Fullsetam
Kuva: Kuvakaappaus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.