Visions Of Atlantis julkaisi “Pirates II – Armada” -albuminsa

Kuva: Blake Armstrong
MAINOS:Tiedote 5.7.2024

Itävaltalainen sinfonisen metallin rykmentti Visions Of Atlantis on yhdeksännen täyspitkän studioalbuminsa äärellä. Kuten Pirates II – Armada -albumin nimikin jo osoittaa, kyseessä on piraattiteemaisen kokonaisuuden toinen osa. Ensimmäinen osa Pirates julkaistiin vuonna 2022, ja se keräsi ylistäviä arvosteluita. Molempien levyjen julkaisijana on toiminut Napalm Records.

Albumi siivittää hyvin lupaavaa uraa rakentaneen yhtyeen isoimmalle headline-kiertueelleen tänä syksynä. Ennen Euroopan-kiertuetta yhtye nähdään kuitenkin kesän festareilla, kuten torstaina 18.7. Laukaassa John Smith Rock Festivaleilla.

PIRATES II – ARMADA -kappalelistaus:
1. To Those Who Choose to Fight
2. The Land of the Free
3. Monsters
4. Tonight I’m Alive
5. Armada
6. The Dead of the Sea
7. Ashes to the Sea
8. Hellfire
9. Collide
10. Magic of the Night
11. Underwater
12. Where the Sky and Ocean Blend

Pirates II – Armada -levyn viimeisen maistiainen tarjoiltiin tämän viikon tiistaina, kun rytmikkäästi eteenpäin polkeva Tonight I’m Alive -single näki päivänvalon. Kappale sai seurakseen myös musiikkivideon, jolla merirosvot juhlivat keskellä myrskyä kuin viimeistä päivää.

Piraattikuningatar Clémentine Delauney kertoo viimeisistä juhlista ennen tulevaa taistelua:
”Me seisomme synkän tulevaisuuden porteilla, samalla kun uhat, viholliset sekä synkät pilvet kerääntyvät jokaisesta ilmansuunnasta. Tällä reunalla seisoessa, tyhjyyteen tuijottaessa, joku voisi paeta, joku voisi menettää järkensä, mutta me merirosvot tanssimme! Tanssimme vaaran ja kuoleman edessä. Kunnioitamme elämää, kunnioitamme olemassaoloamme. Muistamme, että sydämemme ja sielumme puhtautta ei voida koskaan ottaa meiltä pois. Muistamme, että tällä hetkellä olemme elossa.”

Jacob Hansenin miksaama ja masteroiman albumin orkestraatiot Lukas Knoeblin ja Simon Edwardin käsialaa. Tuottajana on toiminut Felix Heldt. Sykähdyttävät kansitaiteet taas on loihtinut Blake Armstrong.

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR