Alasen toinen studioalbumi “A Matter Of Time” julkaistu

Promokuva: Nina Nyberg

Tiedote 14.4.2023

Tunnelmallista progressiivista metallia soittava Alase julkaisi tänään odotetun toisen studioalbuminsa A Matter of Time.

Kuuntele A Matter of Time albumi: https://push.fm/fl/alase-album

Kitaristi Janne kommentoi albumia:
“A Matter of Time” -albumi esittelee Alasen uudet musiikilliset polut. Työstämme jo uutta musiikkia ja tämä levy edustaa hyvin suuntaa, johon bändin musiikki on menossa.
Debyyttialbumiin, Vastaus, verrattuna “A Matter of Time” on monipuolisempi ja progressiivisempi. Tavallaan se on myös kypsempi, mutta otimme myös enemmän musiikillisia riskejä kappalemateriaalin kanssa. Levyllä mennään paikoitellen jopa metallimusiikin genren ulkopuolelle, mutta se kuulostaa silti Alaselta. Käytimme myös elektronisia soundeja, mikä on meille uutta.
Levyn kevyemmät osat ovat erittäin kevyitä, mutta raskaammat osat ovat raskaimmillaan todella murskaavia ja teknisiä. Mitä tulee muusikkouteen, tämä levy sisältää haastavinta tavaraa, mitä olemme tähän mennessä tehneet.
Viiden ennenkuulemattoman kappaleen lisäksi albumi sisältää neljä kappaletta, jotka julkaistiin singleinä ja musiikkivideoina. Nuo kappaleet edustavat levyä melko hyvin, mutta eivät kerro koko tarinaa. Jos pidät bändeistä kuten KatatoniaHakenVOLA ja Sleep Token, tämä albumi saattaa olla sinua varten!”
CD myynnissä Inverse Storessa. 

Kuuntele Clear Sky Is Not a Curse single: https://push.fm/fl/alase-clear

Kuuntele Fate’s Intervention single: https://push.fm/fl/alase-fate

Biisilista:
1. Understanding the Waves
2. Clear Sky Is Not a Curse
3. Fate’s Intervention
4. Unburden
5. Life Ahead
6. The Source
7. Out of Place
8. Feeling Free
9. Ajan kysymys
Albumin kansi: Ninni Swan & Teemu Liekkala
Kokoonpano:
Kitarat: Janne Lunnas
Kitarat: Mikko Häkälä
Basso: Ari Miettinen
Rummut: Ville Aatsinki
Sanoitukset: Ninni Swan
Linkit:

Lähde: Inverse
Promokuva: Nina Nyberg

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.