Helsinkiläinen Death Metal -yhtye Post Pulse julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta

Kuva: Tuuli Heinonen
MAINOS:Tiedote 21.3.2024

Post Pulse julkaisee toisen kokopitkän albuminsa “Return to the Halls” Inverse Recordsin kautta 31. toukokuuta 2024. Katso upouusi musiikkivideo kappaleesta “Taste of Freedom”:

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/postpulse-tasteoffreedom

“Return to the Halls” on osoitus Post Pulsen evoluutiosta modernin death metalin saralla. Albumi haastaa ja vangitsee kuulijat yhdistelemällä taitavasti aggressiivisuuden ja kauneuden eri sävyjä.

“Antti [Karhu] ‘s vision for this record was so inspiring that we decided to break away from seven years of releasing singles and EPs to ensure it would come to life. The music on Return to the Halls is different from anything you may have heard from Post Pulse over the years. Hell, one listen through the new single Taste of Freedom will show you that we’ve got much more to offer the world.” –Sam Roon, basso & koskettimet

Albumin tekeminen oli yhteinen tutkimusmatka, jossa bändin jäsenten laajakirjoisesta musiikkimausta ammentaen taottiin jotain omalaatuista.

“Albumin kirjoitusprosessi oli meille epätavanomainen. Ideat koostettiin kitaralla, ja myöhemmin ne sovitettiin eri instrumenteille. Painopiste ei ole yksittäisissä osissa vaan laajemmissa kokonaisuuksissa. Meillä oli selkeä visio siitä, millaisiksi halusimme tämän albumin kappaleiden rakentuvan. Halusimme levylle esimerkiksi kahden ja puolen minuutin biisin, joten teimme sellaisen.” –Antti Karhu, kitara ja ohjelmointi

“Return to the Halls” on innovaatio, mikä perustuu bändin musiikilliseen uteliaisuuteen ja avarakatseisuuteen hyödyntäen muun muassa death metalin, EDM:n ja ambient jazzin vivahteita.

Albumi on myös kulttuurinen kannanotto, joka puolustaa musiikkia yhteisöllisiä arvoja ja henkilökohtaista vapautumista edistävänä voimana.

“Return to the Halls” toimii kehotuksena kuulijoille vaalia uteliaisuutta ja kertoa omat tarinansa ilman pelkoa niiden tuomitsemisesta.

“Taste of Freedom” Musiikkivideosta:
“Taste of Freedom” on intensiivinen kappale, joka käsittelee vastakkainasettelua sosiaalisten normien ja ihmisen luonnollisen halun rikkoa niitä välillä. Musiikkivideo heijastaa tätä vastakkainasettelua tehokkaalla visuaalisella ilmaisulla. Videon on ohjannut ja editoinut Joona Mäki.

1. Taste of Freedom

Yli seitsemän vuotta sinkkuja ja EP:itä julkaisseen helsinkiläisen Post Pulsen toinen kokopitkä albumi “Return to the Halls” ilmestyy 31. toukokuuta 2024; Death Metal -albumi, joka on saanut inspiraationsa epätyypillisistä genreistä, kuten popista, EDM:stä ja ambient jazzista.

Post Pulse (Est. 2015) neljä perustajajäsentä:
Antti Karhu – Kitarat, taustalaulu, ohjelmointi ja pääasiallinen lauluntekijä (Shining [Nor], Diablerie, ex-The Man-Eating Tree).
Sam Roon – Basso, syntikat (ex-HUNG [USA], ex-Indestructible Noise Command [USA])
Tapani Rantanen – Laulu (Sigyn, ex-Code Unknown)
Anttoni Välimaa – rummut (Abstrakt, ex-Stygian Creations)

https://www.postpulsefinland.com/
https://www.facebook.com/postpulse
https://www.instagram.com/postpulse/


Kuva: Tuuli Heinonen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.