Helsinkiläinen extreme metal -yhtye Anzillu julkaisi toisen singlen ”Trumpets of War”

Kuva: Anzillu

Tiedote 20.7.2022

Anzillu on vuonna 2019 Helsingissä perustettu extreme metal -yhtye. Bändin pisti kasaan Jesse Kämäräinen muutama kuukausi Inkvisitorin hajoamisen jälkeen. Biisejä oli edellisestä bändistä tukku käyttämättä, joten bändi hinkkasi niiden pohjalta levyn kasaan kaikessa hiljaisuudessa koronan aikana. Bändin ottaa nimensä muinaisesta Sumeriasta ja tarkoittaa ”hirviötä”. Kuuntele yhtyeen uusin single ”Trumpets Of War” alta:

Siinä missä edellinen single ”Needles (On My Nerves)” oli suoraviivaista mättöä, on tällä kertaa vuorossa levyn muskelimpaa osastoa. Mitään hidastelua ei kuitenkaan ole luvassa, vaan homma rullaa murskariffien ja jyräävien rumpujen painolla. Sekaan on heitetty myös pikku vivahde Kingston Wallia, joten monotonisuudesta ei tarvitse kärsiä. Jo tuotantovaiheessa otettiin lähestymistavaksi että ihmiset soittavat musiikkia, hyvässä ja pahassa. Ylettömiä korjailuja tai kiillotuksia ei ole siis tehty.

”Ensimmäisen sinkun myötä oli huojentavaa nähdä bändin hyvä vastaanotto ja mieltä lämmitti erityisesti myös M-Theory Audion kanssa tehty levydiili. Nyt kakkossinkun myötä päästään lyömään lisää pökköä pesään ja kuulijoille tuoretta kampetta. Odotan innolla että päästään veivaamaan biisiä John Smith -festareilla viikonloppuna”, Jesse Kämäräinen toteaa mökiltä laiturin nokasta.

Bändi julkaisee debyyttinsä M-Theory Audion kautta alkuvuodesta 2023.

Anzillu on:
Jesse Kämäräinen – Kitara
Teemu Kemppainen – Vokaalit
Sami Katajainen – Kitara
Rasmus Kantonen – Basso

https://www.facebook.com/anzillufi
https://www.instagram.com/anzillufi/
https://open.spotify.com/artist/7K9Ad5nwRyyRu1mGJG3zeo
https://www.youtube.com/anzillu


Kuva ja lähde: Anzillu

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.