Rasvamaksa julkaisi uuden singlen “Lyö vielä”

Kuva: Lasse Haapala
MAINOS:24.5.2024

Punk-yhtye Rasvamaksan kakkosalbumin ensimmäinen single Lyö vielä iskee kuulijansa kanveesiin heti ensi tahdeista lähtien. Kappale kertoo kaunistelemattoman tarinan altavastaajan peräänantamattomasta luonteesta – jos syke tuntuu, on hengissä vielä!

Kappale on ensimmäinen laatuaan tuottaja-miksaajan, Juustopäät-yhtyeestäkin tunnetun Jansku Tanskasen kanssa. “Olen innolla odottanut Rasvamaksan kanssa työskentelyä ja meillä loksahti palaset hienosti heti kohdilleen liittyen tuotantoon ja soundiin. Ajattelin rakentaa heti alkuun perinteistä poikkeavan keitoksen, joka yhdistää torvet ja defibrillaattorin”, Jansku naurahtaa.

Love Is Punkille levyttävä yhtye julkaisi syksyllä 2023 debyyttialbuminsa Muutakin kuin muisto. Albumi valittiin mm. yhdeksi vuoden 2023 parhaista albumeista Kaaoszinen toimittajien listauksessa.

Rasvamaksa on niittänyt mainetta hengästyttävän energisellä livemenollaan. Yhtye keikkailee tulevana kesänä ja syksynä mm. Love Is Punk Fest -kiertueella yhdessä muiden yhtiön artistien kanssa mm. Tampereella ja Kouvolassa.

Single Spotifyssä: https://open.spotify.com/album/2r9EXlO5pZFeEblDM0W16S?si=xCD8PmTuQlmVBm-bx-13Ug

Rasvamaksa:
Anssi – laulu
Pietu – laulu
Lasse – kitara
Sasu – kitara
Joel – Basso
Tero – Rummut

Rasvamaksa Facebookissa: https://www.facebook.com/RasvamaksaVirallinen
Rasvamaksan verkkosivut: https://www.rasvamaksa.com/


Lähde: Love Is Punk Records