Melodista metallia soittava Death’s-Head And The Space Allusion on julkaissut toisen albuminsa “LUC-II-FARUL”

Promokuva: Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)
MAINOS:

Tiedote 17.11.2023

Oululainen melodista metallia soittava Death’s-Head and the Space Allusion on julkaissut toisen kokopitkän albuminsta LUC-II-FARUL, joka jatkaa musiikillisesti siitä, mihin debyyttialbumi The Counterbalance jäi.
Bändi kommentoi uunituoretta albumiaan:
“Levyltä löytyy nopeutta, raskautta ja prog-rock tuulahduksia. LUC-II-FARULia voisi kuvailla pirteäksi kokonaisuudeksi  myös siksi, ettei duurisointujakaan ole vältelty käyttämästä. Levy on myös erittäin rehellinen ja kappaleista saatiin juuri sellaisia kuin haluttiin, ja aivan kuten eka levyllä, myös tämä toinen levy on musiikillisesti juuri sellaista, mitä itse haluaisi levylautaselle laittaa.
Yhtenäinen teema levyllä myös on. LUC-II-FARUL on valontuoja, mikä antaa pienen pilkahduksen valoa. Elämässä pienet asiat ovat tärkeitä ja positiivisia asioita tulisi vahvistaa, vaikka se ei poistaisikaan pahaa oloa.
Sanoitukset saatiin hyvin verhoiltua ja mitään ei haluttu kertoa suoraan, vaan kuuntelijan pitää myös keskittyä ja ajatella.
Toisaalta, levy toimii erinomaisesti myös *aivot-narikkaan-olut-kitusiin” -tyyppisesti, joten senkään asian suhteen ei tarvitse huolehtia.
Musiikkia sydämestä ja toivottavasti mahdollisimman moni ihminen löytää levyn, kuuntelee, ja tekee omat johtopäätökset pitääkö levystä vai ei.
Me pidetään ja jatkoa varmuudella on luvassa.”
DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on Oulussa vuonna 2016 perustettu bändi, joka on yhdistelmä melodioita, metallia ja puhtaita lauluja. Bändi julkaisi ‘The Counterbalance’ nimeä kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2019.

Tällä omaperäisesti nimetyllä bändillä on mielenkiintoinen tapa lisätä musiikkiinsa melodioita, metallia ja rockin raivoavaa henkeä kitarasooloillaan, ja kaikki tämä vielä progressiivisella otteella.

Yhtyeen musiikissa kuullaan tuttuja 80-luvun tunnelmia ja fiiliksiä, joista on kiittäminen suuresta määrästä koskettimia heidän kappaleissaan.

Bändissä on jäseniä useista tunnetuista bändeistä, kuten To/Die/For, Burning Point, Antipope ja Downstone.

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION on hieno, uudenlainen modernin kuuloinen bändi, jossa voi kuulla rohkeita vaikutteita 80-luvulta. Tämä erinomainen metallipaletti tuodaan loistavasti esiin ‘The Counterbalance’ -debyyttialbumilla. Tuleva toinen albumi jatkaa samalla polulla!

Kansikuva: Petri Lampela

 

Kokoonpano:

Valtteri Virolainen – laulu
Antza Talala – kitara
Aleksi Mäkelä – kitara
Juho Rikberg – basso

Lähde: Inverse
Promokuva: Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)