Wake Up Frankien “Thrashrockin’ Beats” -debyyttialbumi on julkaistu

Thrashrockin’ Beats -albumin kappalelistaus: 1. Total Thrashrock 2. RATATATA 3. Killbeat 4. Drop Dead 5. Traitorous 6. Bloodlust 7. Bathe in Blood 8. Sh*t Outta Luck 9. Seize The Day 10. Damage Control

Tiedote 8.9.2023

Wake Up Frankie tuli ryminällä musakentälle Green Is The New Black -EP:llään, joka nosti bändin kertalaakista kaikkien huulille. EP:tä seurasi levytyssopimus Ranka Kustannuksen kanssa, ja tämän yhteistyön hedelmä on nyt tarjoiltu metallikansan eteen. Yhtye suosittelee albumia nautittavaksi parhaiden ystävien, hyvän oluen sekä kovan volumen kera! Laita Wake Up Frankien debyyttialbumi Thrashrockin’ Beats soimaan täältä.

”Thrashrockin’ Beats on metallia isolla ÄMMÄLLÄ! Ollaan kehitytty EP:n jälkeen biisintekijöinä, ja vaikka mukana on elementtejä niiltä ajoilta kun soitettiin thrash metallia, on tämä paljon aggressiivisempaa ja monipuolisempaa modernia metallia. Biisit ovat suoraviivaisia ilman turhaa kikkailua ja niissä voi kuulla vaikutteita eri musatyyleistä rässistä rokkiin. Meidän musan ydin on, että biisi voi liikkua sulavasti vaikka blast beatista mukana laulettavaan hittikertsiin!”, yhtye kommentoi.

Levyltä on lohkaistu maistiaisia muun muassa musavideon kanssa julkaistun RATATATA-singlen sekä viimeisimmän Seize The Day -sinkun muodossa, joka sai Radio Rockin Rautaa vai Roskaa -äänestyksessä historiallisen kovan Rautaa-luokituksen. Albumia työstäessään Wake Up Frankie suuntasi rohkeasti uusille poluille, ja raskainta suuntaa viitoittaa albumin 6. raita Bloodlust.

”Bloodlust on biisi, joka esittelee levyn raskainta osastoa – ehkä jopa raskainta Wake Up Frankieta tähän asti. Tämä moderni metallijyrä on varmasti myös yksi helpoiten lähestyttävistä biiseistä, eikä vähiten sen tarttuvan kertosäkeen ansiosta. Biisi itsessään on aggressiivinen headbangeri, ja sen on viimeistellyt Joonas Parkkonen millintarkalla äänitys- ja tuotantotyöskentelyllään.”

Periksiantamattomalla pieteetillä albumiaan työstänyt yhtye yhdisti voimansa muuan muassa tuottaja Joonas Parkkosen (mm. Blind Channel, Amaranthe, Apocalyptica) sekä miksaaja-masteroija Rami Nykäsen (mm. Awake Again, Everture, Balanche Breach) kanssa. Taustavoimiin kuuluu tietenkin myös Ranka Kustannuksen pääjehu Riku Pääkkönen, joka kommentoi:

”Wake up Frankien persoonallinen tyyli kuuluu ja näkyy bändin debyyttialbumilla, joka on epäilemättä tervetullut lisä suomalaisen metallimusiikin historian jatkumoon.”

Tulevan levyn julkaisua juhlitaan tänään The Riffissä kuuntelubileiden muodossa, jossa on luvassa monimuotoista meininkiä albumin kuuntelun, bändin tapaamisen ja arvontojen ohella. Sen jälkeen onkin syytä suunnata albumin julkaisukeikalle On The Rocksiin 14.9., jossa menossa mukana on Awake Again! Syksyn täysimittainen keikkakalenteri julkaistaan myöhemmin. Laita siis yhtyeen somekanavat seurantaan pysyäksesi perillä julkistuksista!

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR