Necro Weasel julkaisi singlen “Chronic Failure” tulevalta levyltään

Kuva: Heikki Jalonen
MAINOS:

Tiedote 13.12.2021

Kaksi vuosikymmentä erinäisissä punk- ja hardcore-bändeissä (mm. Abduktio, Vapaa Maa, Deep End, Manifesto Jukebox ja Pyhät Nuket) kitaran varressa ja rumpujen takana heilunut Heikki Jalonen päätti syksyllä 2020 koronapandemian tuomien bänditoimintaa hidastavien rajoitteiden myötä aloittaa Necro Weaselin. Yhtyeen musiikilliset vaikutteet on ammennettu 80-luvun thrashista sekä metallia ja hardcorea sekoittelevilta crossover-bändeiltä tekstien käsitellessä arkisia asioita kuten mielenterveysongelmia, ihmisoikeuksia kuin ilmastonmuutostakin. Necro Weaselin neljäs albumi “Global Warning” julkaistaan tammikuun 14. päivä diginä Suicide Recordsin toimesta. Levyn avausraita “Chronic Failure” on kuunneltavissa.

”Levyn avausraita Chronic Failure kertoo tilanteesta, jossa vastoinkäymiset ovat lannistaneet yksilön ja riippuvuus ohjaa elämää hetkellisen helpotuksen toivossa. Kun tietää olevansa koukussa, mutta silti haluamattaan ajautuu hakemaan helpotusta uudestaan ja uudestaan päihteistä, uhkapeleistä tai mistä tahansa päräyttävästä. Elämä tuntuu olevan vain joukko toistuvia epäonnistumisia, mutta silti toivo ulospääsystä elää”, yhtyeen pääkärppä Heikki kertoo levyn avauskappaleen keskeisestä sisällöstä.

1. Chronic Failure
2. Global Warning
3. Fight or Flight
4. Inner Peace
5. Killing Business
6. No Salvation
7. Victims
8. Inevitable Destruction
9. Wave of Hope

Kokoonpano:
Heikki Jalonen – laulu, kitara ja basso
Jack Hammer – rummut

https://www.facebook.com/NecroWeasel
https://www.instagram.com/necro_weasel/
https://necroweasel.bandcamp.com/


Kuva: Heikki Jalonen
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.