Spiritraiser keikalla On The Rocksissa – mukana myös SWARM ja Ambassadors of Eternity

Tiedote 8.9.2022

Kotimainen Spiritraiser julkaisi erinomaisia arvioita ympäri maailmaa keränneen Ciklos-albumin viime keväänä ja kutsuu nyt kaikki mukaan keikalleen On The Rocksiin ensi viikon keskiviikkona 14.9. klo 19 alkaen. Mukana illassa ovat niin ikään vaihtoehtomusiikkia edustavat SWARM ja Ambassadors of Eternity.

”Keikat ovat kiven alla meillä kaikilla, joten jokainen näistä on soitettava kuin se olisi viimeinen. On The Rocks tarjoaa meille erinomaiset puitteet tarjota visuaalisesti silmiä hivelevä show elävän musiikin ystäville ja omalta osaltamme tuoda hieman valoa alati synkkeneviin ja kylmeneviin syksyisiin iltoihin kaiken muun masentavan maailmantilanteen keskellä. Lavalle meidän kanssa astelevat hienot kanssaveljet ja -siskot SWARM ja Ambassadors Of Eternity, joiden tuoreet julkaisut ovat nannaa progressiivisen rockin sekä möyrivän shoegazen ystäville. Tehdään tästä keskiviikosta se kaikkein paras”, Spiritraiserin Jules toteaa.

SPIRITRAISER
Spiritraiser on neljän hengen orkesteri Helsingistä. Bändin musiikkia on kuvailtu postprogressiiviseksi metallin kanssa flirttailevaksi rokiksi. Totuuden nimissä bändiä ei juuri genrelokerointi innosta, vaan se liikkuu musiikillisesti siellä, mikä parhaiten kantaa biisiä eteenpäin. Tuore Ciklos-levy saattaa kuulijan matkalle kohti itsetutkiskelua ja pohdintaa siitä, keitä me olemme ja mikä meidän kaikkien tehtävä tässä kaoottisessa ajassa on.

SWARM
SWARM on vuonna 2020 perustettu helsinkiläis-lahtelainen kokoonpano, jonka jäsenistä löytyy aiemmin tuttuja kasvoja muun muassa yhtyeistä kuten Dark Filth Fraternity, The Duster, Before the Dawn ja Musta Risti. Bändin soundimaailma on raikas sekoitus muun muassa fuzz-rockia, shoegazea, grungea ja klassista rockia. Bändi julkaisi kesäkuussa 2022 omaa nimeään kantavan esikois-EP:n (918 Records), joka on saanut kiinnostuneen vastaanoton kuulijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

AMBASSADORS OF ETERNITY
Ambassadors of Eternityn musiikki sisältää tunnelmallista vaihtoehtorockia progressiivisilla elementeillä. Kitaristi Seppo Nummela kommentoi: ”Olemme juuri julkaisseet ensimmäisen EP:n Arrival, jolla halusimme näyttää bändin monimuotoisuutta. Viiden kappaleen EP tuntui siis hyvältä avaukselta tutustua musiikkiimme. Maalaamme kappaleihimme erilaisia tunnetiloja, ja mielestämme saavutimme ne hyvin tällä tallenteella.”

Ke 14.9. On The Rocks, Helsinki
Spiritraiser, SWARM, Ambassadors of Eternity
Ovet: klo 19
Liput: 15/16€ Tiketistä

SPIRITRAISER | SWARM | AMBASSADORS OF ETERNITY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.