Memoiran uudistunut kokoonpano julkaisi ensimmäisen singlensä “Cryonic Heart”

Kuva: Softneon Audiovisual
MAINOS:Tiedote 23.2.2024

Jo yli 15-vuotisen uran sinfonisen metallin kentällä tehnyt Memoira tekee nyt uutta nousua päivitetyn kokoonpanonsa voimin. Yhtye on julkaissut tähän mennessä kolme täyspitkää studioalbumia Memoira (2008), Memories, Tragedies, Masquerades (2013) sekä viimeisimpänä kuultu Carnival Of Creation (2020).

Tänään julkaistava Cryonic Heart -single on ensimmäinen virallinen julkaisu bändin uuden laulajan Krista Astrid Schröterin sekä kitaristi Serdar Ilterin kanssa. Cryonic Heart on jatkumoa Memoiran aikaisemmalle Phoenix-singlelle.

“Biisi syntyi tosi helposti. Ajatusmaailmana oli luoda tietynlainen jatkumo edellisestä tämän tyylisestä biisistä, Phoenixistä, eli hieman ysäri-junttaus höystettynä tarttuvalla kertosäkeellä. Sanoitusteema on myös Phoenixin lailla eräänlainen tarina henkiin heräämisestä. Phoenixin kanssa mentiin luonnollisesti tulenkatkuisissa maailmoissa. Tällä kertaa oli aika nousta syväjäästä omille jaloille ja näyttää, että kyllä täällä henki pihisee!“, kosketinsoittaja Lassi Nuolivaara kertoo.

Yhtyeen eteeristä soundimaailmaa tanakasti polkevan sykkeen kera esittelevä kappale saa seurakseen myös musiikkivideon, jolla uudet jäsenet pääsevät esiin.

”Tulimme kuvauksiin pelkkä premissi kädessä luottaen prosessiin. Ehkä olin ainoa, joka luotti, sillä päässäni näin kaiken valmiina tuotteena. Onneksi Softneon Audiovisual ja koko kuvausporukka ja näyttelijät tekivät niin järjettömän hienoa työtä, että visio saatiin herätettyä henkiin…kirjaimellisesti!”, Lassi Nuolivaara kertoo

”Suunnitelmamme muuttuivat hieman matkan varrella, ja kuvauspaikalle saapuessamme etenimme Lassin vision mukaan. Hän pääsi hienosti loistamaan ohjaajana, ja kuvauksissa vallitsi kannustava ilmapiiri bändin, näyttelijöiden sekä Softneon Audiovisualin kuvaajan kesken. On hienoa saada tehdä osaavien ja inspiroivien ihmisten kanssa musiikkia ja taidetta”, Krista Astrid Schröter muistelee.

Pitkäjänteisesti uraansa luonut yhtye on kasvattanut ympärilleen tasaisesti kasvavan kansainvälisen fanikunnan, ja yhtyeen suunnitelmissa on toteuttaa myös ensimmäinen Euroopan kiertue.

Tulevat keikat:
8.3. – Hönö Baari, Tampere /w Segmentia
30.3. – Pääsiäisjamit, Seurahuone & Kokemus Ry, Kokkola

Memoira on:
Krista Astrid Schröter – Vocals
Lassi Nuolivaara – Keyboards & Piano
Serdar Ilter – Guitars
Niko Laaksonen – Bass
Kimmo Puhakka – Drums

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | TIKTOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR