Naulan kesäjulkaisusaaga jatkuu! Vuorossa osa 3/4 “Diablo”-singlen muodossa

Kuva: Anu Kiljunen

Tiedote 19.9.2023

Naula julkaisi 15.9 uuden sinkun “Diablo”. Biisi on kolmas julkaisu viime toukokuun studiosessiosta. Isompaa vaihdetta on taas lykätty silmään ja vauhti senkun kiihtyy.

Kyseessä on nopeampi ja raskaampi rypistys kuin edelliset “Tekopyhä” ja “Unelman Värit”.

Spotify: https://open.spotify.com/track/4kXM7RSQW7xrMuPItpT1fi

“Maailman loppu ei tule ehkä tänään. Ei ehkä huomenna. Se on kuitenkin väistämätöntä, että se tulee. Diablo on laulussa suurin paha, joka tekee viimeisen valinnan. Kuulutko siihen ryhmään? Ryhmään joka jatkaa, kun kaikki me muut olemme mennyttä. “

 

1. Diablo

Naula on Imatralla vuonna 2017 perustettu suomirock/postpunk/alt rock -yhtye. Olemme julkaisseet vuonna 2018 “Tuolla jossain on aurinko” -kokopitkän. Äänite ilmestyi sekä digitaalisena että pienen painoksen cd:nä. Naula on julkaissut kymmenkunta singleä vuosina 2018-2022. Viime vuonna päivänvalon näki 5 biisin EP “Loputon Yö”. Naulan musiikki on usein vähän Apulannan hengessä raivoavaa punkahtavaa rockenrollia, omalla naulamaisella otteella. Sanoitukset käsittelevät ihmisiä, suhteita ja ihmissuhteita. Vaikka ilmaisu onkin enimmäkseen kovaäänisempää kohkaamista, ei pehmeämpikään lähestymistapa ole vieras. Naulan musiikissa yhdistyvät monenlaiset vaikutteet, punkista rockenrollin kautta jopa 70-luvun progeen. “Se biisi jossa lähdetään ja viedään kaikki” ja “Taipumaton” ovat taasen ehkä enempi malliesimerkkejä mitä Naula on.

Koko Naulan tuotanto löytyy Spotifyista, Youtubesta ja monista muista striimauspalveluista.

Kaikki Naulan kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Erkki Pasanen. Sovitukset ovat bändin yhteiset.

Naula on:
Erkki Pasanen: laulu ja kitara
Jukkis Laitinen: rummut
Kai Skyttä: basso ja koskettimet

https://www.facebook.com/naulalle


Kuva: Anu Kiljunen
Lähde: Naula

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.