Deep Six Hatred julkaisi kolmannen ja viimeisen singlen kuukauden päästä julkaistavalta debyyttialbumilta

Kuva: Deep Six Hatred
MAINOS:Tiedote 9.4.2024

Deep Six Hatred julkaisee omakustanteisen debyyttialbuminsa “Angel Of Disease” 03.05.2024. Nyt on vuorossa albumin kolmas ja viimeinen single ja musiikkivideo, joka julkaistiin 05.04.2024. “Rotten Core” -singlessä ja musavideossa vierailijana on Final Assaultin ja Killed By Starsin nokkamies Jens “Jänö” Öhberg.

Jani“Tästä tuli tällanen lyhyt mutta ytimekäs kolmen riffin, HC:n puolelle kumarteleva biisi”

Tomas: ”Jep, tollanen pesarilla takaraivoon ja aivot narikkaan – kaahaus, mulla ei oo tekoprosessista oikeen mitään käryä, se vaan tuli jostain..” 

Joni: “Hemmetin mukava biisi soittaa, täähän on muuten Janin käsialaa. Ja äärettömän hieno homma, että saatiin Jänö messiin biisiin!”

Ville:Tosiaan mietittiin, että kukas otetaan fiittaamaan ja eihän tällaseen biisiin ollu muita vaihtoehtoja kun Jänö. Eikä tarvinnut kun kerran kysyä ja herra tuli kyllä huutamaan semmosella energialatauksella, että oksat pois! Ja videohommiinkin lähti vielä riehumaan, kova äijä ja timanttinen vokalisti!

Tämänkin videon on duunannut Visual Vortexin Hannu Mikkola, kuvattiin koko setti treeniksellä. Hannu on kyl siitä kova äijä ja visuaalisesti hemmetin lahjakas, että pienessä huoneessakin saa aika törkeen siistiä jälkeä tehtyä.”

1. Rotten Core
Kansitaide: Lassi Into

Deep Six Hatred on:
Ville Siikamäki – laulu
Joni Koivuniemi – kitarat
Jani Tamminen – kitarat
Tomas Oksanen – basso
Jussi Ruokolainen – rummut

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.