Kotkalainen melodista death metallia soittava Superdeathflame julkaisi uuden viiden biisin EP:n

Valokuvaaja: Tino-Viljami Vanhala
MAINOS:Tiedote 15.5.2024

Kotkalaisen melodista death metallia soittavan Superdeathflamen uusi viiden kappaleen EP “A Tale Of Disclosure” sisältää kahden uuden SDF-kappaleen lisäksi julkaisun nimikkokappaleen, sekä viime vuonna singlenä julkaistun “Circle of the Weak” -kappaleen. EP:n päätösraitana kuullaan cover-version Belinda Carlislen 1980-luvun power pop -klassikkohitistä “Heaven is a Place on Earth”.

Kuuntele EP musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/sdf-atod

01. Untold Reality
02. A Tale of Disclosure
03. Circle Of The Weak
04. Deforming Delusion
05. Heaven is a Place on Earth

Kymenlaakson harmaista maisemista nouseva vuodesta 2007 operoinut Superdeathflame valloittaa metallimaailmaa kypsällä melodisella ja tarttuvalla ilmaisullaan. Bändin kappaleet on tehty nimenomaan kuulijoita varten. Ne kertovat todellisesta eletystä elämästä. Neljä pääpilaria heidän musiikissaan on napakat kitarariffit, iskevät rummut, biisejä kuljettavat syntikat ja maailmanluokan tarttuvat melodiset kertosäkeet. Superdeathflame haluaa että kappaleita on helppo lähestyä ja avautuvat selkeästi kuulijoille. Monitasoiset lyriikat tuovat kappaleisiin syvyyttä.

https://www.facebook.com/superdeathflame/


Kuva: Tino-Viljami Vanhala
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.