Hard rock -yhtye Classless Act julkaisi kesällä tulevalta debyyttialbumiltaan singlen ”Time To Bleed”

Tiedote 22.4.2022

Viime kesänä ensimmäisen singlensä Give It To Me julkaisseella Los Angelesilaisella Classless Actilla on mennyt alusta asti lujaa, ja meno sen kuin vain kovenee! Jenkkibändi Dorothyn kanssa tällä hetkellä kiertueella oleva yhtye julkaisee tänään kolmannen singlensä Time To Bleed. Kappaleen musiikkivideo on kolmososa neliosaisesta musiikkivideoiden sarjasta.

Jo aikaisemmalla This Is For You -singlellä kitaraa vinguttamassa kuultu The Darknessin laulaja-kitaristi Justin Hawkins oli mukana myös nyt julkaistavan singlen taustavoimissa. Tulevan kappaleen tuottanut ja miksannut basisti Franco Gravante sai Hawkinsilta tukea biisin työstöön.

”Time To Bleed oli yksi ensimmäisistä riffeistä joita aloitin kirjoittamaan pari vuotta sitten tulevaa debyyttialbumiamme silmällä pitäen. Jäin kuitenkin jumiin sen kanssa, joten Justin Hawkins tuli ripottelemaan hieman taikapölyä sen päälle. Kappale valmistui, ja vakuutuin, että Time To Bleed on pakko saada albumille mukaan. Levy oli kuitenkin jo lähdössä painoon, joten soitimme levy-yhtiöön ja suostuttelimme heidät odottamaan vielä hetken verran. Soitimme tuottajallemme ja varasimme studion. 37 tunnin päästä biisi oli valmis levylle lisättäväksi!”, Franco Gravante iloitsee.

TiktTokin ja Instagramin kautta toisensa löytäneet muusikot ovat tuoneet 70-luvun rockin tähän päivään rytinällä. Classless Act on herättänyt isoimpien musiikkimedioiden huomion ja saanut kiitosta luomastaan vintage-soundista, johon he ovat taidokkaasti yhdistäneet modernia energiaa.

Better Noise Musicin kanssa levysopimuksen solminut yhtye on ilmoittanut debyyttialbuminsa Welcome To The Show julkaisupäiväksi 24.6. Albumin julkaisun myötä Classless Act lähtee yli kaksi kuukautta kestävälle Pohjois-Amerikan kiertueelle Mötley Crüen, Def Leppardin sekä Poisonin kanssa. Mötley Crüen rumpali Tommy Leessä yhteistyö herätti takaumia 80-luvulle.

”Muistan kun lähdimme Ozzy Osbornen kanssa kiertueelle vuonna 1984, ja kuinka se muutti koko uramme suunnan. Oli käsittämätön fiilis päästä soittamaan joka v*tun päivä 20 000 ihmisen edessä! Siitä lähtien meille on aina ollut tärkeää päästä auttamaan uusia bändejä, kuten vaikka Guns N Roses, Skid Row ja monet muut. Tänä kesänä on Classless Actin vuoro!”, Lee kertoo.

Classless Act on:
Derek Day – Laulu
Dane Pieper – Kitara
Griffin Tucker – Kitara
Franco Gravante – Basso
Chuck McKissock – Rummut

CLASSLESS ACT | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.