Averlanhcen hyytävän kaunis “Little Lotus” on ulkona – katso musiikkivideo

Kuva: ​Vin Valentino / Framenoir
MAINOS:

Tiedote 1.2.2023

Averlanche on julkaissut uuden singlen “Little Lotus” tulevalta “Arctic Atlas” -albumilta perjantaina 27.1.2023 kaikissa suoratoistopalveluissa näyttävän ”Hollywood” -tyylisen musiikkivideon kanssa. Uutuusalbumilta on aikaisemmin julkaistu kappaleetIn The Theater of Fire” ja “Killing Floor” videoineen.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/averlanche-littlelotus

“Little Lotus” kertoo turmelevasta kauneudesta ja yhdistää jäätävän pohjoistuulen tunnelmalliseen säkeistöön, jota kitaristi Otto Haalahden kaunis näppäily kuljettaa. Kappaleen luomisprosessi ja musiikkivideon kuvaukset olivat kokemuksia, jotka bändin nopean kehityksen kannalta tulivat juuri oikeaan aikaan.

”Little Lotus syntyi säkeistön kitaramelodiasta, jonka sävelsin alunperin koskettimilla, ja joka sovitettiin lopulta kitaralle. Biisi löysi lopullisen muotonsa hyvin nopeasti, ja siitä tuli heti treeneissä kaikkien suosikki musavideobiisiksi. Lotusta on hauska soittaa ja odotankin, että pääsemme vetämään tätä livenä Rocksiin!” –Antti Kopra, kosketinsoittimet

1. Little Lotus

Bändi on viihtynyt muun tuotannon lisäksi studiossa noin vuoden, ja tulevaa levyä on rakennettu huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten. Keväällä 2023 tuleva albumi “Arctic Atlas” lasketaan markkinoille fyysisenä sekä digitaalisena kopiona kaikkien saataville.

”Albumin tekeminen on loppusuoralla, ja helmikuun alussa pitäisi saada kaikki äänitykset viimein purkkiin. Odotan innolla, miltä albumi tulee kokonaisuudessa soundaamaan. Siellä on paljon yllätyselementtejä ja jopa spesiaalivierailijoita mukana.” -Antti Kopra, kosketinsoittimet

”Työskentely Averlanchen kanssa on ollut mielenkiintoinen aikamatka. Levyä on valmisteltu noin vuosi demosessioista sovitus- ja tuotantopisteeseen asti. Antti Kopra toi biisit pöydälle ja Little Lotus nousi ensimmäisten joukossa hieman poikkeuksellisena kappaleena työstettäväksi. Päämelodia on ärsyttävän hyvä. Mielestäni kappale kuuluu tulevan albumin kärkipäähän.” – Joonas Rinne, tuottaja

Averlanche on helsinkiläinen melodista metallia esittävä yhtye. Heidän musiikkinsa yhdistää tarttuvia melodioita kauniiseen naislauluun. Averlanchen tyyli ja soundi on saanut vaikutteita ’90–2000 luvun alun suomalaisesta heavy metal -musiikista.

Laulu: Rebecca Spörl
Koskettimet: Antti Kopra
Kitara: Otto Haalahti
Rummut: Henri Tenhunen

https://www.averlanche.com/
https://www.facebook.com/Averlanche
https://www.instagram.com/averlanche.band/


Kuva:  ​Vin Valentino / Framenoir
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.