Vinnie Vincent tehnyt paluun julkisuuteen Atlantan Kiss Expossa

MAINOS:Vuosia poissa julkisuudesta pysynyt entinen Kiss-kitaristi Vinnie Vincent on palannut parrasvaloihin Atlantan Kiss Expossa perjantaina 19.1.2018. Hyväntuulinen kitaristi vietti aikaansa antaen haastatteluja, tapaamalla faneja M&G -sessiossa sekä vastaten kysymyksiin Q&A:ssa. Kiss Expo jatkuu lauantaina. Vincent kertoi olevansa valmis tekemään vastaavia esiintymisiä myös tulevaisuudessa, mikäli fanit näin haluavat. Kitaristi paljasti myös aikovansa osallistua Gene Simmonsin ”The Vault” –boksikiertueelle Nashvilleen huhtikuussa ja välit entisen bändikaverin kanssa ovat parantuneet huomattavasti 20 vuoden takaisista oikeusriidoista.

Vincent soitti Kississä vuodet 1982-1984 esiintyen “Creatures Of The Night”– sekä “Lick It Up” -levyillä. Hän myös kirjoitti suuren osan levyjen materiaalista. Myöhemmin Vincent osallistui vuoden 1992 ”Revenge”levyn sävellystyöhön. 1980-luvun lopulla kitaristi johti omaa Vinnie Vincent Invasion –kokoonpanoaan, joka julkaisi kaksi studiolevyä vuosina 1986 ja 1988. 1990-luvulta lähtien Vinnie on pitänyt matalaa profiilia ja julkisuudessa hänestä on kuultu lähinnä liittyen tekijänoikeuskiistoihin Kissin kanssa sekä vaikeuksiin poliisin kanssa.

Vincentin perjantain Q&A-sessio katsottavissa kokonaisuudessaan alta:

Lähde: Blabbermouth

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.