Tampereen SaariHelvetti kipusi kävijäennätykseensä

MAINOS:Tiedote 6.8.2023

Tampereen kesässä jo yhdeksännen kerran järjestetty SaariHelvetti oli menestys. Kahden päivän aikana luonnonkauniissa Viikonsaaressa nautti vaihtoehtoisesta heavystä 5200 innokasta musadiggaria. Kävijämäärä on tapahtuman kaikkien aikojen yleisöennätys.

Perjantaina SaariHelvetin uskollinen asiakaskunta pääsi loppuillasta nauttimaan kreikkalaisen Rotting Christin ja portugalilaisen Moonspellin vaikuttavista keikoista.
– SaariHelvetin kävijät osoittivat sisukkuutensa ja nauttivat ohjelmasta vaihtelevasta säästä huolimatta. Ja musiikkihan ei pettänyt: muun muassa Rotting Christ, Kalmah ja Vorna heittävät erityisen onnistuneet keikat, SaariHelvetin promoottori Rowan Rafferty kertoo.

Lauantaina SaariHelvetissä koettiin lisää Suomen kesän yllätyksellisyyttä sekä festivaalin perinteinen kohokohta eli Turmion Kätilöt -yhtyeen päälavaa ja sen ympäristöä ravistellut show.
– Kätilöt on esiintynyt lähes jokaisessa SaariHelvetissä ja festivaalin ja bändin suosio ovat kasvaneet käsi kädessä. Turmion Kätilöt oli tälläkin kertaa omaa luokkaansa ja bändi on todellakin noussut kansainvälisiin mittoihin, Rafferty miettii.
– Myös sinfoninen ja jylhä Assemble the Chariots ja globaalilla uralla kiitävä Lost Society jättivät kesän 2023 SaariHelvetissä vahvan muistijäljen.

Ensi vuonna SaariHelvetti täyttää 10 vuotta. Juhlafestari soi elokuun ensimmäisenä viikonloppuna vuonna 2024.
– Tapahtuman suunnittelu on jo käynnissä. Luvassa on vakiintunutta, yllätyksellistä ja koko metalliheimoa yhdistävää ohjelmaa. Tarkoitus on tuoda Viikinsaaren kauneutta entistä paremmin esille juhlan kunniaksi, Rafferty lupaa.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti
www.viikinsaari.fi

Lähde: Nem Agency Oy

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.