Five Finger Death Punchin uusi “AfterLife”-levy ulkona – bongaa Suomi musiikkivideolta

AfterLife-albumin kappalelistaus: 1. Welcome To The Circus 2. AfterLife 3. Times Like These 4. Roll Dem Bones 5. Pick Up Behind You 6. Judgment Day 7. IOU 8. Thanks For Asking 9. Blood And Tar 10. All I Know 11. Gold Gutter 12. The End
MAINOS:Tiedote 19.8.2022

Yli kahdeksan miljardia striimausta kerännyt yhdysvaltalainen metallijyrä Five Finger Death Punch julkaisi uuden pitkäsoiton. AfterLife-levy on yhtyeen uran yhdeksäs, ja albumi ilmestyy Better Noise Musicin kautta. Levyn nimikkobiisi on kivunnut USA:ssa Rock-chartsien ykköspaikalle ennätyksiä rikkoen, ja viimeisin single Times Like These valtaa niin ikään paraikaa soittolistoja.

“AfterLife on kaikkien aikojen suosikkini Five Finger Death Punchin levyistä, ja myös levynteko on ollut nyt hauskempaa kuin koskaan. Siinä missä F8:n todettiin edustavan ikään kuin bändin uudelleensyntymää, tämän levyn voisi sanoa ilmentävän eräänlaista siirtymää. Yksi perinteisen rummut-kitara-bassot-laulu -rock-yhtyeen suurimmista haasteista on saavuttaa tunnistettava soundi. Toinen suuri haaste on jatkuva kehittyminen, mutta samalla sen oman nimikkosoundin säilyttäminen. AfterLifessa ei siis ole kyse pelkästä kehittymisestä, vaan jopa jonkinlaisesta ajattelutavan muutoksesta urallamme, sillä levy poikkeaa suuresti edellisistä albumeistamme kuulostaen kuitenkin täysin meiltä. Olen hyvin ylpeä tästä levystä enkä malta odottaa, että kaikki pääsevät kuulemaan sen – fanimme tulevat vielä yllättymään”, kitaristi Zoltan Bathory kertoo.

Vastikään Tampereella Sauna Open Airissa ja Oulussa Rock In The Cityssä esiintynyt Five Finger Death Punch julkaisee tänään myös musiikkivideon Times Like These -kappaleesta. 19 maassa ja 26 kaupungissa kuvattu video on katsottavissa täällä – myös Suomi näkyy videolla!

Five Finger Death Punch käynnistää tänään levynjulkaisun kunniaksi Yhdysvaltain-kiertueen Megadethin, The HUn ja Fire Frome The Godsin kanssa – täysi kiertuelistaus löytyy bändin nettisivuilta.

AfterLife-albumin kappalelistaus:

1. Welcome To The Circus
2. AfterLife
3. Times Like These
4. Roll Dem Bones
5. Pick Up Behind You
6. Judgment Day
7. IOU
8. Thanks For Asking
9. Blood And Tar
10. All I Know
11. Gold Gutter
12. The End

 

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.