Sidewalk Mafia on julkaissut uuden levyn ”72 Hours”

Kuva: Mira Tiinanen

Tiedote 27.5.2022

Kotimainen Sidewalk Mafia on julkaissut digitaalisesti täyspitkän albumin ”72 Hours” 27.5.2022.

Albumin julkaisee alun perin italialainen yhtiö Sliptrick Records, joka toimii tällä hetkellä globaalisti pitäen tukikohtiaan Latviassa, Usassa ja Japanissa. Levy ilmestyy aluksi digitaalisena versiona ja mahdollisesti loppuvuonna fyysisenä versiona.

Yhtye kertoo albumista seuraavaa:

Albumista muodostui vahingossa puoliksi teemalevy. Olemme 1990-luvun lapsia ja sen ajan metalli ja vaihtoehtorockin vaikutteet kuuluvat albumilla hyvin. Mukaan on tullut iso annos tummempia ja synkempiä soundeja, sekä gootti ja doom metal -vaikutteita. Sanoituksellisesti levyn teema pyörii päänsisäisten ongelmien ympärillä, joita nykyaikana tässä hullussa maailmassa ei voi välttää.

Levyn saa kuunteluun alta:

Kappalelistaus

01. 72 Hour Chokehold | 02. Remember Me | 03. This Frozen Paradise | 04. Paranoia | 05. Redaround | 06. Cruel Sacrifices | 07. Lost In The Dark | 08. The Hounds | 09. Bloodsucker

Tietoa lisää tulevasta albumista levy-yhtiön sivulla englanniksi: https://sliptrickrecords.com/sidewalk-mafia-give-us-the-lowdown-over-72-hours/

Tietoa bändistä:

Sidewalk Mafia perustettiin keväällä 2020. Yhtye solmi piakkoin tämän jälkeen levydiilin Saksaan, jonka kautta julkaistiin kolme singleä ja yksi EP. Bändi vaihtoi levy-yhtiötä keväällä 2022, jonka kautta julkaistaan nyt debyytti pitkäsoitto ”72 Hours”. Bändi operoi Duona, mutta keikkatilanteessa bändistä kasvaa basistilla höystetty trio. Bändin soundi on ultra-raskas ja painostava matalalle viritettyine kitaroineen, mutta myöskin hyvin melodinen ja osittain tunnelmallinen”

https://www.instagram.com/sidewalkmafia/
https://www.facebook.com/Sidewalk-Mafia-109887307946993
https://open.spotify.com/artist/17N3bbcGs5OwGOUQezX0Fg?si=62TCx0IySwmlwtKwr_DDTw

-Äänitetty: Eastsound Studios, Helsinki
-Miksannut: Sammy Aaltonen / Eastsound studios, Helsinki
-Masteroinut: Mika Jussila / Finnvox
-Levy-yhtiön artisti sivusto: https://sliptrickrecords.com/sidewalk-mafia/

Kuva: Mira Tiinanen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.