Crowen julkaisi debyytti-EP:nsä sekä musiikkivideon

Promokuva: Minna Heikkilä
MAINOS:Tiedote 13.12.2021

Esa Uusimaan luotsaama Crowen on julkaissut debyytti-ep:n “Prophecy”. Julkaisusta vastaa Inverse Records ja juhlapäivän kunniaksi tehtiin myös musiikkivideo kappaleesta “Black”, jossa on mukana Shade of Sorrow ja Mira Cibulka.

Kuuntele EP musiikkipalveluissa:
Youtube: https://youtu.be/eQVzy1awn5Q
Spotify: https://spoti.fi/3EWgnWR
Bandcamp: https://crowen.bandcamp.com
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/259174432
Apple Music: https://apple.co/33ibR6X

Esa Uusimaa kommentoi:
“‘Black’ -biisin tekeminen tapahtui juuri edeltävän sinkun ‘Exosus’ aikoihin. Muistaakseni ensiksi tein ‘Exosuksen’ ja sen perään ‘Blackin’. Tämä on ainut kokonainen kappale, jonka olen säveltänyt akustisella kitaralla alusta loppuun. Alkuperäiset ‘harmonia’ -soinnutukset eivät istuneet särökitaroiden kanssa, joten laitoin perus soinnut ja biisi rupesi kulkemaan kivasti eteen päin. Mira Cibulka sävelsi kappaleeseen piano osuudet, jolla saimme tietynlaisen haikeuden ja kappale oli soitannollisesti kokonaan valmis. Biisi tarvitsi clean laulua ehdottomasti kertosäkeeseen, jolloin ainut ja hyvä vaihtoehto oli Mika Kankainen (Shade Of Sorrow) Olen itse äänittänyt, miksannut ja masteroinut Mikan projektia kolmen singlen verran, joten oli helppoa lähteä kysymään mukaan lauluihin. Demolaulut kun kuulin (kylpyammeessa pää syvällä kännykkään laulettu) niin biisihän oli aivan valmis. Tämä on Ep:n hitain biisi, joka toimii tuolle blast kompeille vastapainona. Erittäin tyytyväinen olen lopputulokseen!”

EP:n kappaleesta “Exosus” on myös aiemmin julkaistu musiikkivideo.

01. Her Words
02. Seer’s Prophecy
03. Submission
04. Black
05. Exosus

Kokoonpano:
Esa Uusimaa – Laulu & kitara
Aki Örni – basso
Teemu Hauta – rummut
Mira Cibulka – laulu

https://www.facebook.com/CrowenOfficial
https://www.instagram.com/crowenofficial
https://crowen.bandcamp.com
https://twitter.com/Crowen86924114


Kuva: Minna Heikkilä
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.