Drug of Choice julkaisi englanninkielisen singlen tulevalta EP:ltään

Logo: Elina Sorri
MAINOS:Tiedote 17.12.2023

Pääkaupunkiseudulta ponnistava Drug of Choice on julkaissut toisen singlen tulevalta EP:ltään, tällä kertaa tutusti englanniksi. Ensimmäinen kappale, Harmaa, julkaistiin kolme viikkoa sitten ja on kerännyt varsin hyvää palautetta.

Uusin julkaisu, 2100, on Harmaan tapaan nopeaa ja  groovaavaa thrash metallia. Kappaleen nimi viittaa vuosilukuun, ja sanoituksissa kritisoidaan ihmisten toimia niin luonnon tuhoamisen kuin pelastusyritysten suhteen. Kertosäkeessä on myös lisämausteena viittaus räppäri Timo Pieni Huijaukseen.

Totutusti Drug of Choicen musiikissa keskeistä osaa näyttelee tiukat riffit, bassosoolot sekä kantaa ottava lyriikka. Sami Moilasen johtama, vuonna 2015 perustettu yhtye on soittanut nykyisellä kokoonpanolla vuodesta 2020 asti, mutta julkaisee nyt ensimmäisen kerran vuosiin uutta musiikkia. EP on nauhoitettu Saarni Music Studiolla Vantaalla.

Yhtye itse kommentoi julkaisua, ”EP:ltä on tulossa vielä hitaampaa / rankempaakin menoa. Myös biisejä on tehty sekä suomeksi että englanniksi. Suomen kieli toimii yllättävänkin hyvin Samin lausumana ja tulemme varmasti jatkossakin julkaisemaan musiikkia molemmilla kielillä.”

Julkaisut kuunneltavissa streaming alustoilla

Harmaa

https://youtu.be/EUj-t8qPCsw?feature=shared

https://open.spotify.com/track/7mniLqbqPLxIQpUm2gy0oV?si=G6BWDmNVS1yuOXRePwvNDQ

2100

https://youtu.be/yy3dthMcb9w?feature=shared

https://open.spotify.com/track/2uLZ8kbUgZ4Em7odR8PSq0?si=04YoSoq9QouDi8jwLtVWzw

Drug of Choice on:
– Sami Moilanen – Basso & Laulu
– Olavi Wuorimaa – Kitara
– Tommi Kauritsalo – Rummut

Linkit:
Facebook: facebook.com/DrugOfChoiceFinland
Instagram: @drugofchoice
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6ogg2M3DK2jpzdvsVNDWIT?si=Wjug-LbLRCCaU260GR-sKA


Lähde: Drug of Choice
Kuva: Drug of Choice