Moon Shot julkaisi uutta musiikkia huhtikuun 26. päivä ilmestyvältä toiselta albumiltaan

Kuva: Peter Saari
MAINOS:Tiedote 15.3.2024

Rockyhtye Moon Shot julkaisi tänään lisää uutta musiikkia huhtikuun 26. päivä ilmestyvältä toiselta albumiltaan; kuuntele levyn nimikkokappale The Power tästä.

“Kun sävelsin The Powerin säkeistöt ja kertosäkeet – ja kuulin Villen demolaulut kappaleeseen, tiesin että tässä on tulevan albumimme keskeisin laulu”, kuvailee pääsäveltäjä, kitaristi ja tuottaja Jussi Ylikoski. “Tämä on kuin tulinen ja modernisti maustettu rokkenroll-keitto!” 

“The Power on positiivisen aggressiivinen kappale, jossa sanoitukset kuvailevat dramaattisen sattumanvaraista hetkeä, jossa mitä tahansa voi tapahtua”, kuvailee laulaja-sanoittaja Ville Malja. 

“Biisi kertoo tilanteista, joita emme voi kontrolloida vaikka kuinka puristamme rattia. Lopulta olemme vain läjä atomeita kellumassa pimeydessä siunattuna kyvyllä rakastaa.”

Yhtyeen kolme aiempaa singleä tulevalta albumilta (Yes!, Shadow Boxer and Blackened Spiral) ovat kaikki nousseet Saksan rockradioiden soitetuimpien listalle – ja porskuttavat siellä par’aikaa kaikki top50:n joukossa.

Moon Shotin muodostavat Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) – yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Confession” syksyllä 2021. Bändi keikkaili albumin myötä laajasti Euroopassa muun muassa Danko Jonesin aisaparina ja esiintyi kattavasti kotimaisilla klubeilla ja rockfestivaaleilla. Toinen albumi The Power julkaistaan maailmanlaajuisesti saksalaisen Reaper Entertainmentin kautta. Tulevaa albumia juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 11. toukokuuta. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Keikat 2024:
11.05.2024 FI, HELSINKI Tavastia
25.05.2024 FI, ULVILA Automaatio Areena
21.06.2024 FI, TAMPERE Valtteri Festival
02.08.2024 FI, HELSINKI Allas Live
03.08.2024 FI, HEINOLA Multamäkifest
10.08.2024 DE, KÖNIGSTEIN Rock auf der Burg
15.08.2024 DE, DINKELSBÜHL Summer Breeze
14.09.2024 DE, ALTENGRONAU Sinners Rock

Lisäyksiä tulossa.
MOON SHOT:
Jussi Ylikoski – Guitars
Henkka Seppälä – Bass
Ville Malja – Vocals
Mikko Hakila – Drums
https://www.facebook.com/moonshotofficial

Lähde: Reaper Entertainment/Katja Vauhkonen