DIRT hemmottelee raskaan rokin ystäviä julkaisemalla “I Don’t Care” -tuplasinglen

Kuva: André Rodriguez
MAINOS:Tiedote 16.9.2022

Suomalaisten rock-lupauksien terävimpään kärkeen kuuluva DIRT on luonut lyhyessä ajassa vahvan hypen ympärilleen. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko julkaisi 3. kesäkuuta mairittelevia arvosteluja keränneen “Deadbeat” -debyyttialbuminsa, jonka sinkut “Real World”, “God Has Cut You Down” ja “Circles” ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa.

Perjantaina julkaistavan tuplasinglen uusi nimikkokappale “I Don’t Care” kertoo tarinaa päihteiden tuhovoimasta ja sen jäljelle jättämistä ihmisraunioista.

https://lnk.to/fMlVIt

“I Don’t Care on traaginen monologi, jossa kertoja puhuu addiktiolleen. Kohtalokas kierre, jossa vain seuraavalla annoksella on väliä, on hiljalleen pyyhkinyt kaiken todellisen elämästä pois jättäen jäljelle vain palaneita siltoja ja savuavia raunioita. Murheelliset ihmiskohtalot ympärilläni inspiroivat minua kirjoittamaan tämän tekstin”, laulaja Aleksi Tiainen kommentoi.

Singlen kakkosraidalla yhtye ottaa käsittelyynsä Bring Me The Horizonin kappaleen “And The Snakes Start to Sing”. Lopputuloksena onkin hienosti alkuperäistä mukaileva, mutta myös täysin DIRTiltä itseltään kuulostava kappale.

Kovan luokan livebändinä tunnettu DIRT liitettiin juuri Alt Agencyn keikkamyyntirosteriin ja yhtye kiertääkin Suomea yhdessä Shiraz Lanen kanssa koko loppusyksyn. Seuraavan kerran bändit nähdään yhdessä livenä huomenna lauantaina Kouvolan Pato Klubilla. Mukana Kouvolan keikalla on myös Luna Kills.

DIRT on:
Aleksi Tiainen – laulu
Sebastian Frigren – kitara
Kappe Koutonen – kitara
Benny Raivio – basso
Alex Anttila – rummut

https://www.facebook.com/dirtbandofficial
https://www.instagram.com/dirtbandofficial/
https://open.spotify.com/artist/3QBEd0Gi3ApA2EqVrIKNDa


Kuva: André Rodriguez
Lähde: Ginger Vine Management & PR

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.