Wake Up Frankien uusi single “Seize The Day” esittelee tulevan albumin syvällisempää puolta

Kansikuva: Janze Peippo

Tiedote 6.8.2023

Suomalaisen metalliviennin kovimpiin lupauksiin rankattu thrashrock-yhtye Wake Up Frankie jatkaa kohti kesää lohkaisemalla neljännen singlen odotuksia herättäneeltä Trashrockin’ Beats -debyyttialbumiltaan, jonka ennakkomyynti on nyt alkanut.

Syyskuun 8. päivä julkaistavalta levyltä on julkaistu tähän mennessä yhtyeen toiseksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi noussut RATATATA, radioaalloilla hyvin viihtynyt Drop Dead sekä runsaasti kehuja kerännyt Killbeat.

Perjantaina 9.6. julkaistava Seize The Day on traagisten kokemusten ja elämäntapahtumien keskellä syntynyt voimabiisi, joka esittelee Wake Up Frankien sekä tulevan Thrashrockin’ Beats -albumin syvällisempää puolta.

”Kaiken murjomisen ohella myös Frankien täytyy välillä istahtaa alas huokaisemaan ja pohtimaan elämän realiteetteja. Seize The Day muistuttaa nimensä mukaisesti kuulijaansa tarttumaan hetkeen juuri sillä omalla tavallaan ja juuri sellaisena kuin olet. Kukaan muu ei sitä voi tehdä puolestasi, eikä kukaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan, niin hyvässä kuin pahassa. Ystävät hyvät, arvostakaa jokaista päivää, se voi olla viimeinen”, yhtye kommentoi.

Ranka Kustannuksen riveihin nopeasti napattu yhtye elää hyvää nousukiitoa, ja yhtyeen vuonna 2020 julkaisema Green Is The New Black valittiin vuoden metallijulkaisuksi useiden medioiden toimesta. Tulevan levyn julkaisua juhlitaan albumin julkaisukeikalla On The Rocksissa 14.9. Syksyn täysimittainen keikkakalenteri julkaistaan myöhemmin.

Trashrockin’ Beats -albumin kappalelistaus:
1. Total Thrashrock
2. RATATATA
3. Killbeat
4. Drop Dead
5. Traitorous
6. Bloodlust
7. Bathe in Blood
8. Sh*t Outta Luck
9. Seize The Day
10. Damage Control

Kassu Meriläinen – laulu
Otto Halli – kitara
Vesa-Matti Pääkkönen – kitara
Dimi Kavvadas – basso
Jari “Jykä” Rantanen – rummut

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR