Full Of Hell nähdään On The Rocksissa perjantaina 15.9.2023

MAINOS:Tiedote 23.5.2023

Viimeksi 2019 suomea kiertänyt ja klubit äärimmilleen täyttänyt Full Of Hell nähdään On The Rocksissa perjantaina 15.9.2023.
Full Of Hell (USA) + Support
Perjantai 15.9.2023
On The Rocks
Mikonkatu 15, 00100 Helsinki
Liput: 25/27€ (+ 3,5€ eteispalvelumaksu)
K-18
Omaperäisellä otteellaan grindcorea, death metallia ja noisea yhdistelevä Full Of Hell on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa underground äärimetallibändien kirkkaammassa kärjessä. Julkaisu- ja keikkarintamalla aktiivisimpiin bändeihin kuuluva Full Of Hell on julkaissut viimeisimmän studioalbuminsa ‘Garden of Burning Apparitions’ vuonna 2021 Relapse Recordsin kautta. Tänä vuonna yhtye palasi julkaisukantaan alkuvuodesta yllättäneellä Primitive Manin kanssa julkaistulla yhteisalbumilla nimeltä ‘Suffocating Hallucinations’ ja yhtyeen seuraava oma täyspitkä on jo työn alla. Ahkerasti maailmaa kiertänyt Full Of Hell on viime vuosien aikana nähty mm. Roadburn, Hellfest ja Roskilde -festivaleilla sekä kerännyt julkaisuillaan ylistäviä arvioita mm. Cvlt Nationilta, Decibel Magazinelta ja Revolver Magazinelta.
Full Of Hell – Burning Myrrh (Official Video): https://youtu.be/ob6y1mmILfc
Ennakkoliput myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/91096
Tarkemmat aikataulut ja muut esiintyjät julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
Tapahtuman järjestää All Out Productions & Circuit Breaker Bookings.

Lähde: All Out Productions

 | Profiili

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.