Serj Tankian sekä Bad Wolvesin laulaja DL mukana The HU:n uudella julkaisulla

The Hu - Black Thunder (feat. Serj Tankian and DL of Bad Wolves)

Tiedote 31.3.2023

Tänä kesänä Tuskassakin esiintyvä, menestyksekkään kakkosalbuminsa Rumble Of Thunder viime vuonna julkaissut The HU valmistautuu albuminsa Deluxe-version julkaisuun. Massiivinen paketti sisältää 20 kappaletta, joihin lukeutuvat alkuperäisten biisien lisäksi akustisia versioita, sekä kansainvälisillä nimillä höystettyjä versioita. Rumble Of Thunder: Deluxe Album julkaistaan kesäkuun 30. päivä.

Albumilta kuultiin aikaisemmin musiikkivideon kanssa julkaistu This Is Mongol (Warrior Souls), jolla on mukana Alice In Chainsin William DuVall. Nyt julkaisuvuoroon pääsee myöskin musiikkivideon kanssa julkaistava versio Black Thunder -kappaleesta, jolla mukana ovat System Of A Downin Serj Tankian sekä Bad Wolvesin laulaja DL.

”Alkuperäisen levymme tuotantovaiheessa käytimme paljon aikaa Black Thunderin hiomiseen.  Sanoitukset ja video sisältävät useita erilaisia merkityksiä, joista osa on selkeästi huomattavissa, mutta osa löytyy vasta syvemmiltä tasoilta. DL ja Serj onnistuivat kuitenkin tuomaan kappaleeseen vielä uudenlaisen kerroksen. Toivomme, että fanimme pystyvät tuntemaan kappaleen sielun ja nauttimaan siitä täysin rinnoin”, The HUn keulahahmo Gala kertoo.

System Of A Downin amerikkalais-armenialainen laulaja Serj Tankian kertoo olleensa The HUn musiikin ystävä jo jonkin aikaa:

”Ystäväni lähetti minulle joskus Youtube-linkin The HUn videoon, ja olin heti vaikuttunut heidän vahvasta tulkinnastaan sekä tavasta yhdistää mongolialainen folk ja metalli. Joten kun minua pyydettiin tähän projektiin mukaan, olin heti varsin kiinnostunut.

Arvostan heidän ylpeyttään omaa kulttuuriaan kohtaan ja kuinka he tuovat sitä vahvasti esiin kaikessa toiminnassaan. Tämä projekti itseasiassa imaisi minut mukanaan kaninkoloon Mongolian ja Armenian historiaan. Genghis Khan nimittäin valloitti Armenian muun Euroopan ohella, mutta myöhemmin mongoolit ja armenialaiset yhdistivät voimansa taistellakseen turkkilaisia vastaan. Oli ilo yhdistää jälleen mongolialaiset ja armenialaiset voimat tämän kappaleen merkeissä ja oppia tämä kaikki samalla!”

THE HU | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.