Rumpali Mirka Rantasen rockooppera Circus Of Rock keikkailee keväällä ensi kertaa – mukana Yngwie Malmsteen -solisti Mark Boals

Neljällä solistilla vahvistettu kokoonpano esiintyy Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liput keikoille ovat myynnissä nyt.

Kuva: Jaakko Manninen
MAINOS:

Tiedote 9.3.2023

Mirka Rantasen kansainvälisiä tähtiä vilisevä rock-ooppera Circus Of Rock nousee ensi kertaa keikkalavoille tänä keväänä. Muun muassa Thunderstone, Northern Kings ja Raskasta Joulua -rumpalina tunnettu Rantanen on kutsunut sirkukseensa mukaan neljä huippusolistia neljästä eri maasta. Lavalla nähdään Yngwie Malmsteen, Dokken ja Ted Nugent -kuvioista tunnettu yhdysvaltalainen Mark Boals, bulgarialaisen SEVI-yhtyeen voimanainen Svetlana “Sevi” Bliznakova, power metal -yhtye Masterplanin ruotsalaissolisti Rick Altzi sekä Raskasta Joulua -kiertueilta ja soolokeikoiltaan tuttu tulkitsija Antti Railio. Kokoonpano nähdään toukokuussa Helsingin Tavastia-klubilla, Tampereen Olympia-korttelissa ja Jyväskylän Tanssisali Lutakossa.

Toinen Circus of Rock -albumi “Lost Behind The Mask” julkaistaan italialaisen Frontier Recordsin kautta maailmanlaajuisesti 12.5.2023. Levyn ensimmäinen single “Is It Any Wonder” julkaistiin 6.3.2023.

“Lost Behind The Mask”:
1. Alive And Kickin ft. Girish Pradhan
2. Keep On Shining ft. Jeff Scott Soto
3. Holdin’ The Gun ft. Santiago Ramonda
4. The Beast ft. Sevi
5. The War Is Over ft. Mark Boals
6. Nine Lives ft. Mr. Lordi
7. All I Need ft. Pinja
8. Truth Or Consequences ft. Jay Lewis
9. Death Makes No Sound ft. Antony Parviainen
10. Is It Any Wonder ft. David Readman
11. Fix ft. Peter James Goodman
12. Heavy Fire ft. Rafael Castillo
13. Sunrise ft. Bernie Shaw
14. Edge of Destiny Ft. Ilkka Keskitalo – Bonus Track Digital

Circus Of Rock – Lost Behind The Mask Finnish Tour 2023

  • 11.5. Tavastia-klubi, Helsinki
  • 12.5. Olympia-kortteli, Tampere
  • 13.5. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

Lähde: Master Events
Kuva: Jaakko Manninen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.