Tunnelmallisen synkkää black metalia Korpitulelta – kakkoslevy julkaistu

Kuva: Janne Juntunen

Tiedote 22.7.2022

Korpitulen tunnelmallinen black metal -nostalgia on ottanut askeleen aggressiivisemman ja synkemmän tulkinnan suuntaan Bandcampissa julkaistulla ”As Infinite Shadows of the Nightsky” -kakkoslevyllä. S. Korpitulen (Iku-Turso, Khanus & Wrathage) yksin luomassa teoksessa on yhä kuultavissa ”The Ancient Spells of the Past” -debyytin hypnoottiset ja unenomaiset sävelet kuin black metalin perintökin.

Bandcamp: https://korpituli.bandcamp.com/album/as-infinite-shadows-of-the-nightsky

”Yön palot taivaalla ja ikuisuuden laajat varjot syleilevät meitä, kun kuulemme kuiskauksien loppumattomat kaiut ja jaloissamme pyörii nostalgian sakea savu. Tunnemme aikakausien menetetyn surun, josta ei koskaan ole puhuttu, kun alkuaikojen noidat kerääntyvät ympärillemme ikiaikaiseen kehäänsä. Loitsu lausutaan ja sankarimme syöksyy suden muodossa läpi porttien epäpyhille maille – aurinko ei tule enää nousemaan…”, S. Korpituli maalailee levyn sisällöstä.

Levy julkaistaan syksymmällä myös CD:nä sekä kasettina ja vastikään upeana painoksena avattavilla kansilla ilmestyneen esikoisalbumin tapaan vinyyliversio seuraa myöhemmin ensi vuoden puolella.

01. The Keys and Gates to Unhallowed Lands
02. Endless Whispers Echo
03. Celestial Nightfires
04. Lost, Unspoken Sorrow of Ages
05. Nostalgia Burning
06. In the Witches Circle
07. Eternal Shadows Dance

https://www.facebook.com/Korpituli
https://www.instagram.com/s.korpituli/
https://korpituli.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCnpxmY_BnmjtvR1OiN0RZsQ


Kuva: Janne Juntunen
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.